GOOD FRIENDS, FINE FOOD & GREAT JAZZ

Onder dat motto organiseren we, voorafgaand aan bepaalde concerten in Mystiek Theater een gezellig aanschuifdiner. Want hoe kun je een topavond nu beter beginnen dan samen met de musici en andere bezoekers een hapje te eten en een drankje te drinken.

De formule is simpel: voorafgaand aan het Tor-concert ( zo rond 19:00 uur) schuif je aan aan de tafel bij de andere genieters en bij de musici. Eten wat de pot schaft, maar reken maar dat dat van topkwaliteit is.

DRIE GANGEN SMAAK EN GEZELLIGHEID VOOR € 20,00.

Aanschuiven bij de Chef’s Table kost €20,00 per persoon. Daarvoor krijg je altijd een drie-gangen-menu bestaande voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Dat bedrag betaal je ter plekke bij Mystiek, bij voorkeur met de PIN.

WEL EVEN RESERVEREN

Bij het reserveren voor de betreffende concerten kun je op het formulier aangeven of je aan wilt schuiven bij de Chef’s Table.

Komende concerten met Chef’s Table


 • vrijdag 19 november 2021 20:30 uur

  De Tor on Tour: Corrie van Binsbergen’s Playstation

  De Tor on Tour

  Gitariste/componiste Corrie van Binsbergen gaat zich helemaal toeleggen op het componeren. Door corona werd haar ‘afscheidstournee’ afgeblazen, maar vanavond laat ze nog even flink van zich horen met haar superband Playstation.

  Lees meer


 • vrijdag 3 december 2021 20:30 uur

  Tor on Tour: Henk Kraaijeveld en Jazzkoor Enschede

  De Tor on Tour

  Bekroonde jazzvocalist en songwriter Henk Kraaijeveld ontwapent zijn publiek met zijn warme stem en charmante podiumpersoonlijkheid. De zanger brengt meeslepende muziek met sterke poëtische teksten en verrassende improvisaties waarin het vertellen van verhalen centraal staat. In dit concert werkt hij samen met het Jazzkoor Enschede, waarvoor hij ook een aantal speciale arrangementen schreef.

  Lees meer