het land van taratonis

WORDT VERWACHT:

DE GROOTSTE POPPENKAST VAN NEDERLAND

Mystiek Theater presenteert met trots: Het Land van Taratonis! Met een decorlengte van 12 meter en zowel poppen als levensgrote acteurs is dit de grootste poppenkast van Nederland. De kinderen zitten middenin het decor en dus in het verhaal.

Deze voorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar (duurt ongeveer 1,5 uur inclusief de pauze). Kaarten voor de grootste poppenkast van Nederland kosten €9,50 per persoon inclusief ranja en iets lekkers in de pauze.

HET VERHAAL

Fenne en vooral Teun zijn soms nogal ondeugend. Daardoor verdwijnen ze in het sprookjesboek‚ Het land van Taratonis‚ In het boek komen ze erachter dat het land betoverd is door de gemene zus van de koning. Fenne en Teun willen dit samen met de bewoners van Taratonis oplossen. Ook hun eigen Opa komt helpen. Is Opa dan de bekende tovenaar van het land van Taratonis?

Ontmoet in een leuk en spannend verhaal: Kra, het ietwat domme hulpje van de gemene zus; Gaja, Opa‚ trouwe vogel; en natuurlijk het liefste monstertje van Taratonis: Yuka, die Fenne en Teun door het sprookje van Taratonis heen helpt. Beleef het mee in de grootste poppenkast van Nederland.

het land van taratoni
Grootste poppenkast van Nederland
Het Land van Taratonis