Dé Feestlocatie in Enschede

Op zoek naar een feestlocatie in Enschede? Iedereen wil natuurlijk een feest waar alle gasten over napraten. Dan moet je zeker kiezen voor dans, muziek, gekke typetjes en een heerlijk diner bij het Mystiek Theater Enschede. De locatie voor het meest originele feest ooit. Ben je jarig, vier je een jubileum, of wil je een vrijgezellenfeest of familiefeest organiseren? Wanneer je het viert bij Mystiek, weet je zeker dat de gasten jouw feest nooit zullen vergeten.

Arrangement op maat

Bij ons is alles mogelijk en we denken graag met je mee. Geen wens of verzoek is ons te gek, en we zullen er dan ook alles aan doen om jouw wensen te vervullen. Op onze professionele locatie is alles aanwezig: de benodigde apparatuur, eten, drinken en een top sfeer. Oftewel: alle mogelijkheden voor een geweldige bruiloft, een gezellig familiefeest, of een uitzinnige verjaardag.

Of je je feestje nu klein of groot viert, wij organiseren al een feest vanaf 25 personen. Onze zaal biedt ruimte voor maximaal 250 personen.

Van bruiloft tot verjaardag

Onze feestlocatie in Enschede is in te zetten voor allerlei doeleinden. Of dit nu een volledig feest met all-in buffet is of alleen met drankjes en hapjes, wij denken volledig met u mee. Zaal in volledige bruiloft ambiance? Feestelijk voor een verjaardag of bedrijfsfeest? Alles is mogelijk.

Onze locatie is makkelijk te bereiken voor iedereen en hebben ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Zullen wij vast de rode loper klaar zetten?

Helemaal naar jouw wensen…

Bij het Mystiek Theater vind je alle mogelijkheden voor een geweldige bruiloft, een fantastisch familiefeest, een superverjaardag of een onvergetelijk ander soort jubileum. Vanaf 25 tot 250 personen.

Meer weten? Offerte aanvragen?