Vergaderlocatie in Enschede

Unieke Vergadering of Presentatie ruimte

ARRANGEMENT SAMENSTELLEN

Vergadering of presentatie in Enschede? Mystiek Theater is zowel als bijzondere maar vooral inspiratievolle locatie te benoemen. Gelegen in Enschede met volop parkeergeldeenheid (gratis) direct naast de deur.

Onze locatie is in te zetten als vergaderlocatie, teambuildingsactiviteiten, brainstormsessie of presentatie. Wij bieden meerdere ruimtes die in te zetten zijn voor een kleine bijeenkomst in een sfeervolle setting of onze grote zaal voor een presentatie, seminar of training tot 250 mensen.

Onze locatie heeft zowel Wifi als een beamer tot haar beschikking. Tevens een podium voor een presentatie of toespraak inclusief benodigde audio en sfeerverlichting.

VERGADER EN/OF PRESENTATIERUIMTE

Alleen een dagdeel of gehele dag? Vergadering en/of presentatie met een gezamenlijke lunch indoor of outdoor? We gaan samen een passend arrangement samenstellen.

Bij ons krijg je nog het echte Twents gastheerschap in hartje Twente op een bijzondere locatie. Wij bieden meerdere ruimten en buitenterras met beschikking over een volledig horeca aanbod uit eigen keuken.

Wij maken graag een arrangement volledig op maat. Vul het formulier in, wij komen graag met een voorstel en nemen contact met je op!

Informatieaanvraag

Vraag geheel vrijblijvend een voorstel met offerte op.

  ONVERGETELIJKE VERGADERLOCATIE

  Ook kun je je vergadering of presentatie bij het Mystiek Theater zeer uniek en spraakmakend maken door gebruik te maken van onze hilarische typetjes die de deelnemers welkom heten en ze bedienen. Wil je even lekker de lachspieren trainen? Onze acteurs kunnen tijdens bijvoorbeeld de pauze een act opvoeren waarbij iets grappigs of spraakmakends over je organisatie, medewerker of afdeling vertaald wordt.

  Heb je belangstelling? Neem contact op voor meer informatie.

  VERGADEREN MET EEN SOCIAAL KARAKTER?

  Wil je een presentatie geven en dit combineren met een sociaal karakter? Dat kan. Je kunt aan je presentatie of vergadering een Syrisch diner koppelen. Dit diner wordt door twee Syrische dames helemaal vers voor jullie klaar gemaakt. Na dit heerlijke diner krijgen jullie een rondleiding in Sheltersuit zodat je kunt zien hoe en waar deze warme pakken gemaakt worden. Tot slot doneer je een bedrag van ‚Ǩ300,- waarvoor er weer een Sheltersuit gemaakt kan worden. Je hebt hiermee de wereld voor een dakloze weer een stukje warmer gemaakt…

  UNIEKE LOCATIE – SPINNERIJ OOSTERVELD

  Mystiek Theater is gelegen in Spinnerij Oosterveld te Enschede. Enschede staat wereldwijd oorspronkelijk bekend als textielstad. De Spinnerij Oosterveld is gebouwd in 1911 en was één van de laatste geconstrueerde Lancashirespinnerijen in Twente. In 2011 is deze voormalige spinnerij volledig verbouwd tot verzamelgebouw voor verschillende projecten waaronder Sheltersuit en Mystiek Theater. Dit mag met recht een unieke locatie genoemd worden, goed bereikbaar vanaf Enschede en geleden nabij een snelweg waarbij er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden zijn.

  BLIJF OP DE HOOGTE

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste nieuws en show informatie.

   VRAGEN?

   Voor vragen neem gerust contact met ons op.

   Contact

   SOCIAL MEDIA