Vergadering of presentatie

Vergadering of presentatie in Enschede waarbij er heerlijke geluncht of of gedineerd moet worden? Mystiek Theater is zowel als bijzondere maar vooral inspiratievolle locatie te benoemen. Gelegen in Enschede met volop parkeergeldeenheid (gratis) direct naast de deur.

Onze locatie is in te zetten als vergaderlocatie, teambuildingsactiviteiten, brainstormsessie of presentatie. Wij bieden meerdere ruimtes die in te zetten zijn voor een kleine bijeenkomst in een sfeervolle setting of onze grote zaal voor een presentatie, seminar of training tot 250 mensen.

Onze locatie heeft zowel Wifi als een beamer tot haar beschikking. Tevens een podium voor een presentatie of toespraak inclusief benodigde audio en sfeerverlichting.

Alles is mogelijk

Alleen een dagdeel of gehele dag? Vergadering en/of presentatie met een gezamenlijke lunch indoor of outdoor? We gaan samen een passend arrangement samenstellen.

Bij ons krijg je nog de echte Twents gastvrijheid in hartje Twente op een bijzondere locatie. Wij bieden meerdere ruimten en buitenterras met beschikking over een volledig horeca aanbod uit eigen keuken.

Wij maken graag een arrangement volledig voor je op maat. Mail naar [email protected] voor het opvragen van meer info of het maken van een afspraak.

ONVERGETELIJKE VERGADERLOCATIE

Ook kun je je vergadering of presentatie bij het Mystiek Theater zeer uniek en spraakmakend maken door gebruik te maken van onze hilarische typetjes die de deelnemers welkom heten en ze bedienen. Wil je even lekker de lachspieren trainen? Onze acteurs kunnen tijdens bijvoorbeeld de pauze een act opvoeren waarbij iets grappigs of spraakmakends over je organisatie, medewerker of afdeling vertaald wordt.

VERGADEREN MET EEN SOCIAAL KARAKTER?

Wil je een presentatie geven en dit combineren met een sociaal karakter? Dat kan. Je kunt aan je presentatie of vergadering een Syrisch diner koppelen. Dit diner wordt door twee Syrische dames helemaal vers voor jullie klaar gemaakt. Na dit heerlijke diner krijgen jullie een rondleiding in Sheltersuit zodat je kunt zien hoe en waar deze warme pakken gemaakt worden. Tot slot doneer je een bedrag van €300,- waarvoor er weer een Sheltersuit gemaakt kan worden. Je hebt hiermee de wereld voor een dakloze weer een stukje warmer gemaakt…

 

Meer Weten? Offerte aanvragen?

Neem contact op via onderstaande knop

 

UNIEKE LOCATIE – SPINNERIJ OOSTERVELD

Mystiek Theater is gelegen in Spinnerij Oosterveld te Enschede. Enschede staat wereldwijd oorspronkelijk bekend als textielstad. De Spinnerij Oosterveld is gebouwd in 1911 en was één van de laatste geconstrueerde Lancashirespinnerijen in Twente. In 2011 is deze voormalige spinnerij volledig verbouwd tot verzamelgebouw voor verschillende projecten waaronder Sheltersuit en Mystiek Theater. Dit mag met recht een unieke locatie genoemd worden, goed bereikbaar vanaf Enschede en geleden nabij een snelweg waarbij er meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden zijn.