Bedrijfsfeesten

Durf jij een ander soort bedrijfsfeest aan? Kom dan naar het Mystiek Theater Enschede en houd je hart vast, want ons bedrijfsfeest is onvergetelijk spannend! Ontdek het samen met jouw collega’s tijdens onze dinnershows, of stel je eigen bedrijfsfeest samen.

EIGEN BEDRIJFSUITJE SAMENSTELLEN

Je bedrijfsuitje zelf samenstellen? Dat kan bij ons! Wij bieden een warm aangeklede balzaal of een gezellige bar als decor. Zijn er wensen op het gebied van hapjes en drankjes of heb je suggesties over de inhoud van het buffet? Of wil je een DJ, band of discofeest? Geen probleem, wij doen er alles aan het uitje zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen en behoeften! Opper een idee over de invulling van het programma, of laat het juist geheel over aan het ons. Kom gerust eens langs en ontdek waarom het Mystiek Theater de ideale plek is voor het meest onvergetelijke bedrijfsuitje in Twente!

Na een geweldige dinnershow verwacht je natuurlijk een spectaculair slot! Uiteraard hebben we dat ook. Aan het einde van de show ben je welkom in onze bar om bij te komen, avonturen te delen en de acteurs te ontmoeten. Hef samen het glas!

EEN PERSONEELSFEEST ORGANISEREN?

Je bedrijfsfeest wordt onvergetelijk met de compleet verzorgde shows van het Mystiek Theater: veel entertainment, onbeperkt eten en drinken en een hoop gezelligheid zullen zorgen voor een topavond! 

Meer Weten? Offerte aanvragen?

Neem contact op via onderstaande knop