SHOW-AGENDA


Agenda Overzicht
< February >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Teambuilding: Moordspel

 

Moord in Jack’s Roadhouse

Waag een gokje met je collega’s of sportteam in Jack’s casino bij Mystiek Theater in Enschede en reserveer nu. Maar pas op: bij het Moordspel is de inzet soms hoger dan je lief is.

(Meer info)

Vanaf 35 personen voor slechts €35 p.p.

RESERVEER DEZE SHOW door in de agenda bij de gewenste datum op ‘Boeken’ te klikken of tappen. Vermeld bij het reserveren welke extra’s je toe wilt voegen, zoals:

  • Rijkelijk buffet, voor- of achteraf
  • Dj en disco
  • Band en disco
  • Andere wensen

Je krijgt dan van ons een offerte op maat toegestuurd.


Live Muziek

Genieten van een avondje jazz, soul, rock of juist disco? Kom dan naar Mystiek Music Club. Benieuwd welke bands en artiesten de komende tijd in onze theaterzaal komen spelen?

Bekijk hier ons muzikale aanbod en ticketprijzen en reserveer direct.


Deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Op deze pagina kan je spetterende theater-dinnershows reserveren bij Mystiek Theater in Enschede (Overijssel). Kies je voor één van onze theater-dinnershows, dan kies je voor een volledig verzorgd avondje uit met entertainment, eten en drinken in de mooiste feestlocatie van Twente.

Jouw eigen feest plannen we graag in overleg met jou in. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Ook om een zaal te huren ben je op de contactpagina op de goede plek.


Dinnershow reserveren

In de agenda vind je alle beschikbare showdata van onze dinnershows, teambuildingsactiviteiten (Moordspel) en live muziek. Heb je een keuze gemaakt? Klik of tap dan bij de gewenste datum op ‘Boeken’. Vervolgens kan je het reserveringsformulier invullen en versturen (de show en datum zijn al voor je ingevuld) en zal je spoedig een reserveringsbevestiging ontvangen. Zo makkelijk is het om bij Mystiek Theater je bedrijfsfeest, bruiloftsfeest of ander groepsfeest te organiseren.

 

All-in dinershow reserveren?

Kijk welke voorstelling het beste bij jou past en verras je vrienden of familie door een all-in dinershow te reserveren.

Onze dinershows zijn te boeken voor €49,50 p.p., inclusief drankjes en een koud en warm buffet. Onze theater-dinershows beginnen doorgaans om 20:00u (19:50u inloop)


House of Horror Show

Hoeveel onheilspellende gebeurtenissen kun jij aan? Reserveer voor de Night at the House of Horror Show en ontdek het zelf.

(Meer info)

RESERVEER DEZE SHOW door in de agenda bij de gewenste datum op ‘Boeken’ te klikken of tappen.


Circus Horror Show

Waar denk jij aan bij een circus? Jongleurs, acrobaten en steltlopers? Je vindt ze allemaal in de Circus Horror Show. Laat je betoveren door de goochelaar en smelt weg bij de marionet. Tot de hel losbarst…

(Meer info)

RESERVEER DEZE SHOW door in de agenda bij de gewenste datum op ‘Boeken’ te klikken of tappen.


Movie Horror Show

Als jij ook smult van dans, drama en diner met een glimlach, dan is de Horror Movie Show echt wat voor jou! Deze horror show reserveren? Dat kan!

(Meer info)

RESERVEER DEZE SHOW door in de agenda bij de gewenste datum op ‘Boeken’ te klikken of tappen.