Jack's Roadhouse 'Moordspel'

NEEM CONTACT OP

ONTRAFEL COMPLOTTEN TIJDENS HET MOORDSPEL

Ontrafel samen met je vriendengroep, familie of collega’s complotten bij dit Moordspel. Laat je meeslepen in een web van complotten en ontdek dat iedereen verdacht is. Leer elkaar nog beter kennen en kijk hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld. De ideale avond wanneer je teambuilding met een bedrijfsuitje wilt combineren of een avond met je vrienden of familie om nog lang over na te praten. Maar onthoud: de inzet is soms hoger dan je lief is. Ook deze avond is inclusief drank en een koud en warm buffet.

Hét unieke uitje in Twente

Het bijzondere van deze avond is de moordenaar: het kan steeds een andere dader zijn. Dit uitje al een keer gedaan? Kom vooral nog een keer langs; ieder moordspel krijgt een andere wending!

COMPLETE AVOND UIT

Een compleet verzorgde avond voor €49,50 p.p. Er zullen meerdere groepen zijn, maar wees gerust, je speelt het spel met je eigen groep! Derhalve is het aan te raden om minimaal vanaf 8 personen mee te doen.

Kom je met 35 personen of meer, dan kunnen we de avond exclusief en alleen voor jullie groep organiseren. In overleg is er dan veel mogelijk, zelfs de datum kan dan afwijken van de agenda.

AANKOMENDE SHOWS

Moordspel

september 16 @ 19:00 - 23:00

Moordspel

november 11 @ 19:00 - 23:00

Bekijk alle shows

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de laatste nieuws en show informatie.

    VRAGEN?

    Voor vragen neem gerust contact met ons op.

    Contact

    SOCIAL MEDIA