Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

When you know, you know. You know?

Eén repetitie en de muzikanten riepen : “Ja, f*ck it, ik doe mee!”. De zeskoppige band uit Melbourne heeft een grote liefde voor late avonden, Amerikaanse muziek, het schrijven van klassieke liedjes en geïmproviseerde jams. Voeg daar de zucht naar “good times” en het talent voor flauwe grappen aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een groovy thuisbrouwsel.

Als kritische discipelen van enkele van de meest beroemde southern-, blues-, country-, gospel-, soul- en rockbands uit de geschiedenis heeft Sweet Talk dit rijke scala aan vintage invloeden samengevoegd tot iets geheel eigens.

Sweet Talk is gekend om hun energieke liveshows waarbij ze nietsvermoedende luisteraars in een mum van tijd in een waanzinnige staat van mee-boogien brengen. Sweet Talk speelde tot nu door heel Australië en nu is het tijd voor de grote oversteek richting the NiX!

Het spreekt dan ook bijna voor zich dat als Sweet Talk onze kant op komt……. doe jezelf dan een groot plezier en zorg dat je jouw tickets in tha pocket hebt!

Voorverkoop kaartjes via ticketshop a € 18,- (exclusief servicekosten) tot 10.00 uur op de dag van het evenement.

Ga hiervoor naar : https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/The-NiX

Kaartjes aan de kassa a € 22,- indien niet voortijdig door de voorverkoop uitverkocht, verkrijgbaar vanaf 15.00 uur.

Zaal open 15:00 uur