Zakelijk

Of het nu gaat om zaalverhuur, teambuilding of een personeelsfeest, wij staan open voor alle ideeën. Maak een afspraak en kom langs om onze locatie te komen bekijken en te sparren over de juiste invulling voor uw doel.

Zakelijk

Bedrijfsfeesten

Spannend en compleet bedrijfsfeest in Twente. Durf jij een ander soort bedrijfsfeest aan? Kom dan naar het Mystiek Theater Enschede en houd je hart vast, want ons bedrijfsfeest is onvergetelijk spannend! Ontdek het samen met jouw collega’s tijdens onze dinnershows, of stel je eigen bedrijfsfeest samen.

Meer informatie
bedrijfsfeesten

Teambuilding ‘Moordspel’

Ontrafel samen met je collega’s complotten tijdens het teambuilding bedrijfsuitje: het Moordspel. Laat je meeslepen in een web van complotten en ontdek dat iedereen verdacht is. Wil je wel eens zien of je baas de spanning aan kan? Leer elkaar nog beter kennen en kijk hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld. De ideale avond wanneer je teambuilding met een bedrijfsuitje wilt combineren.

Meer informatie

Zaalverhuur

Huur een zaal in het Mystiek Theater
Vier je verjaardag, vrijgezellenfeest of bruiloft zoals jij dat wilt
Iedereen wil natuurlijk een feest waar alle gasten over napraten. Dan moet je zeker kiezen voor dans, muziek, gekke typetjes en een heerlijk diner bij het Mystiek Theater Enschede.

Meer informatie