Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

De US Rails terug op ons podium? Das een tijdje geleden maar we zijn bijzonder blij en trots dat we de heren weer mogen verwelkomen!
Vier zangers. Vier songschrijvers. Dat maakt US Rails zo uniek! De meeste leden van US Rails waren ooit lid van de groep 4 Way Street uit Philadelphia. Inmiddels hebben zij zich verspreid over Amerika en Europa maar komen zij regelmatig bijeen als een groep singer/songwriters die elkaars nummers aanvullen. Een soort Crosby, Stills, Nash & Young dus.
Net als bij CSN&Y heeft ieder lid zo zijn specialiteit op songwritersgebied. Ben Arnold schrijft traditionele Amerikaanse liedjes in de sfeer van Randy Newman terwijl de composities van Tom Gillam teruggrijpen naar de grillige shuffles van Little Feat. Scott Bricklin is op zijn beurt de rocker van het gezelschap en doet daarmee zelfs een beetje aan David Crosby denken. Matt Muir achter de drums voorziet de band van het nodige ritme en is zelf ook een begenadigd schrijver/zanger. Hun muziek wordt met veel liefde en onderling plezier gemusiceerd en dat levert zeer sfeervolle Amerikaanse rootsmuziek op, waarbij de vroege jaren zeventig herleven.
Reserveren is niet verplicht maar wel wenselijk en bovendien beter dan voor een bordje uitverkocht staan te koekeloeren.
Voor reserveringen stuur svp een mailtje naar info @ nixenmeer.nl of ga naar onze website: www.nixenmeer.nl

Zaal open 19.15 uur  |   Aanvang 20.00 uur  |  Einde ?? uur  |   Entree € 15,-