Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

The Smugglers Blues Band

Het laatste (buiten)optreden van deze band was een (voor de aanwezigen) memorabele……bloedheet en een storm aan het eind waarbij alles door de lucht vloog: 23 Augustus 2020 ! De bedoeling was om een doorstart te maken, nieuwe bassist, nieuw repertoire etc maar zoals bij veel mensen en zaken was corona de grote spelbreker, zo werden de Smugglers ineens Strugglers…….tis er dus nooit van gekomen en zal dus ook nooit meer gebeuren. De band echter een roemloze dood laten sterven was een doorn in het oog van zowel de bandleden als hun fans. Vandaar nu, al is het wat aan de late kant, een formeel afscheid van de band.

De Smugglers BluesBand bestaat sinds 2010. Het is een formatie uit Twente, aangevuld met een frontman afkomstig uit ons buurland. De bandleden komen uit Epe (D) (Andreas Kösling), Hengelo (Frank Raffa), Hengelo (Oscar Pals) en Enschede (Erik ten Thij)

Deze Euregionale samenstelling hoor je terug in het repertoire van de Smugglers. Zo hebben ze twee songs van de Duitse Bluesband “Das Dritte Ohr” in de setlist opgenomen. De Smugglers spelen bluessongs die qua composities opvallen door een interessant schema, leuke breaks, lekker dansbaar tempo of een bijzondere zanglijn of thema. Het repertoire bestaat, naast nummers van bekende artiesten zoals Joe Bonamassa, The Hoax, Red Devils en Rick Estrin en Charie Musselwhite, voor een belangrijk deel uit relatief onbekende bluessongs van artiesten als: Harmonica Henri, Steve Freund, en Amos Garrett.
En wie weet, omdat het toch een soort van feestje is wat er nog meer gaat gebeuren of op het podium verschijnt. Laat je verrassen en samen maken we er een mooie niet te vergeten middag van!
Reserveren is niet verplicht, deze middag is vrije inloop…… maar VOL = VOL !!

(Reserveren door te mailen naar: info@nixenmeer.nl)

Zaal open 15.00 uur | Einde ?? uur | Entree GRATIS !!!!