Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Don’t wait for special moments, make ordinary moments special!

De gitaarspelende broers Alan en Stevie Nimmo bouwden als The Nimmo Brothers de afgelopen decennia een legendarische live-reputatie op in het bluesrockwereldje. In 2009 werd de Schotse band door tragische omstandigheden echter gedwongen om het rustig aan te doen: Stevie moest onder het mes nadat bij hem kanker was geconstateerd. Ruim twee maanden kon hij niet meer zingen, maar hij vulde die tijd met het schrijven van nummers voor zijn eerste soloplaat. In 2016 verscheen de sublieme opvolger Sky Wont Fall, een plaat die je recht in het hart weet te raken met fantastische zang en dito gitaarspel. Stevie Nimmo is een imposante verschijning, dat valt niet te ontkennen. Groot van stuk, stevig gebouwd en gezegend met een indrukwekkende zangstrot waarmee hij net zo makkelijk ruige bluesrocknummers, als hele prachtige gevoelige ballades zingt.

Alan is dito imposant en geloof het of niet groot van stuk, stevig gebouwd en gezegend met een indrukwekkende zangstrot waarmee hij net zo makkelijk ruige bluesrocknummers, als hele prachtige gevoelige ballades zingt.

Je kent de broers in het heden eigenlijk van King King, de legendarische Schotse band. Deze avond staat echter in het teken van de broers en dan akoestisch wel te verstaan. Een uniek en eenmalig optreden op het vaste land!

Voorverkoop kaartjes via ticketshop a € 20,- (exclusief servicekosten) tot 10.00 uur op de dag van het evenement.

Ga hiervoor naar : https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/The-NiX

Kaartjes aan de kassa a € 24,- indien niet voortijdig door de voorverkoop uitverkocht, verkrijgbaar vanaf 20.00 uur.

Zaal open 20:00 uur