Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

Vrienden van NiX presenteert : The Cinelli Brothers (UK)

De in Italië geboren, maar beide nu in Londen wonende broers Marco en Alessandro Cinelli zijn de zanger/gitarist en drummer van The Cinelli Brothers. Hun vader was gitarist en drummer in de plaatselijke kerk en beide jongens waren aanvankelijk sessie en jam muzikanten. Enzo Strano (bas) is de derde man van het trio maar met nieuwkomer Tom “J.J.” Julian-Jones (mondharmonica, gitaar, zang), een jonge opkomende blues muzikant uit Zuid-Londen, wordt deze bolognaise saus voortaan nog wat pittiger afgekruid.

De Cinelli Brothers zijn (volgens de info op hun site) ”een voorvechter van een nieuwe generatie gepassioneerde muzikanten die delen in de liefde voor Blues, Soul, R&B en de echte authentieke geluiden die de blues tot een hoeksteen van de muziekgeschiedenis hebben gemaakt…”. De band is tweemaal genomineerd, eenmaal voor de UK Blues Awards 2022 als “Blues Band of the Year” maar ook voor het “Blues Album of the Year”.

Reserveren is niet verplicht maar wel wenselijk en bovendien beter dan voor een bordje uitverkocht staan te koekeloeren.
Voor reserveringen stuur svp een mailtje naar info @ nixenmeer.nl of ga naar onze website: www.nixenmeer.nl

Zaal open 15.00 uur | Aanvang 15.30 uur | Einde ?? uur | Entree € 15,-