Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Life is too short to listen to shitty music, so come on!
Folk/singer-songwriter Martyn Joseph uit Cardiff (Wales) maakt muziek in de stijl van Billy Bragg, Luka Bloom, en wordt ook wel de Welsh Springsteen genoemd. Hij heeft in zijn eigen land maar ook in met name Canada en in de US een enorme live reputatie opgebouwd juist omdat hij zich helemaal geeft op het podium. Hij wordt door velen omschreven als de beste live muziek ervaring uit hun leven.

Zijn liedjes komen recht uit het hart. Martyn speelt ze intens, puur en zonder opsmuk. Naast Martyn’s drukke schema van optredens is hij onlangs met zijn partner een liefdadigheidsorganisatie begonnen die microkredieten verstrekt aan diverse kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden, die hij daar ook zelf gaat brengen en overhandigen zonder tussenkomst van anderen. Hij doet dan werk met heel veel liefde en compassie en vind er ook hernieuwde inspiratie in.

Op zijn laatste album “Here Come The Young” bezingt hij dat het tijd wordt voor een nieuw bewind zonder bittere oude mannen en hun vriendjes politiek. Een indrukwekkend album net als de rest van het inmiddels geweldige oeuvre van Martyn Joseph.

Voorverkoop kaartjes via ticketshop a € 12,- (exclusief servicekosten)
Ga hiervoor naar : https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/The-NiX
Kaartjes via ticketshop tot uiterlijk 6 uur voor de voorstelling beschikbaar, daarna uitsluitend, indien niet voortijdig uitverkocht, aan de kassa € 15,-.

Zaal open 20.00 uur