Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Throw off that fleece blanket and put on those dancing shoes!
Waarschijnlijk voor de laatste keer op ons nederig podium. De band doet het uitstekend en nu ook in de USofA dankzij een contract bij Intrepid….we zijn bijzonder trots deze superband nog eenmaal te mogen aankondigen!
Bywater Call is een 7-koppige formatie afkomstig uit Toronto, Canada. Hoewel deze band nog niet zo lang bestaat heeft ze in korte tijd grote indruk gemaakt. In 2018 won Bywater Call namelijk dé muzikale talentenjacht van Toronto van het TD Toronto Jazz Festival. Dit zorgde ervoor dat de band mocht opdraven bij The Road To Memphis Challenge waar ze een 2e(!) plaats in de wacht sleepten. Niet slecht voor een band die pas in 2017 het levenslicht zag!

De muziek mag het beste omschreven worden als blues met hier en daar vleugjes soul en zelfs gospel. De muziek doet hier en daar denken aan de Tedeschi Trucks Band. Net als deze grote broer schuwt Bywater Call een goede dosis slidegitaar ook niet voor dat authentieke geluid. Daarnaast zijn er een saxofonist en trompettist aanwezig die het geheel een extra dimensie geven wat betreft geluid. Maar laten we ook zeker de geweldige stem van zangeres en frontvrouw Meghan Parnell niet vergeten. De bluesy stijl van Bywater Call is haar op het lijf geschreven met haar krachtige en soulvolle stem.

Voorverkoop kaartjes via ticketshop a € 20,- (exclusief servicekosten) tot 14.00 uur op de dag van het evenement.
Ga hiervoor naar : https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/The-NiX
Kaartjes aan de kassa a € 24,- indien niet voortijdig door de voorverkoop uitverkocht, verkrijgbaar vanaf 20.00 uur.

Zaal open 20:00 uur