Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Vrienden van NiX presenteert : the Bluesanovas (D)

Prachtige uitvoeringen, mooi uitgemeten en uitgevoerde solo’s en absoluut geen “notenneukerij”…..
…….tot tweemaal toe wonnen zij de Duitse blues awards en daarmee een uitzending naar het International blues contest in Memphis. Ze haalden de halve finale en niets leek een internationale doorbraak in de weg te staan. Echter sneuvelde deze doorbraak voor het grote publiek door de COVID crisis. Maar de internationale vakmensen wisten vanaf dat moment wel waar de band voor staat en dat ze, in grote hoeveelheden, bijzondere kwaliteiten in huis hebben. Deze kwaliteiten leiden er toe dat ze voor niemand minder dan Eric Clapton het voorprogramma mochten invullen tijdens zijn tour in Duitsland, Tsjechië en België in 2022.

In de huidige blueswereld, waarbij alles lijkt te draaien om de gitaar, is het horen van deze piano gedreven blues een ware verademing. Blues overgoten met een jazzy sausje en vette contrabas zoals in de rock n roll, zo creëren The Bluesanovas hun eigen vintage sound. Blues maar dan anders dat is wat the Bluesanovas brengen, met zo’n hoge standaard van performen dat het eigenlijk logisch is dat Eric Clapton hun meenam op tournee. Een band die je niet wilt en daarom ook niet mag missen!

Voorverkoop kaartjes via ticketshop a € 15,- (exclusief servicekosten)
Ga hiervoor naar : https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/The-NiX
Kaartjes via ticketshop tot uiterlijk 6 uur vooraf beschikbaar, daarna uitsluitend, indien niet voortijdig uitverkocht, aan de kassa a € 18,-

Zaal open 15.00 uur