Evenementgegevens


Kom ons mooie nieuwe terras bewonderen onder het genot van muziek en heerlijke kleine gerechtjes!

Triple Trouble 4 Keys
Ontdek de charme van Triple Trouble 4 Keys: met drie getalenteerde zangeressen en een virtuoze toetsenist creeren we een onvergetelijke sound. Van pop naar jazz tot soul, onze veelzijdige muziek  spreekt voor zich. Sluit je aan en laat je meevoeren door onze passie voor muziek…

Just the 2 of Us
Esther Hageraats en Willem Habers. Al Jaren een gouden duo, binnen en buiten de muziek. Esther zingt en Willem begeleidt haar op gitaar. Beide helemaal fan van New Orleans, Memphis en de muziek die daar vandaan komt. Maar ook van al het moois wat de Nederlandse taal ons te bieden heeft. Op het repertoire: een akoestisch cocktail van jazz, blues, nederlandstalige luisterliedjes en ander moois.

Hermann en Toon, Golden Oldies
Hermann is de lead zanger van de band Ransom , hij is op latere leeftijd , rond zijn 40ste met zijn zang carriere begonnen. Na een list van zijn buurman , die hem meelokte naar een auditie voor een showband. Van deze showband is hij een jaar of 12 de lead zanger geweest samen met een zangeres. De laatste 8 jaar staat hij als frontman in de band Ransom.
Toon is de toetsenist en backing vocal van de band Ransom , hij is zijn hele leven al actief in de muziek, en heeft zijn sporen al lang verdiend als beroeps muzikant in bands als Feeling en the Buffoons. Tijdens Corona zijn beide heren niet bij de pakken neer gaan zitten , en hebben ze samen een mooi repertoire samengesteld met golden oldies van bijvoorbeeld de beegees / Simon and Garfunkel / John Hiatt  en vele anderen. Onze eigenste Marloes zal ook enkele nummers zingen, al dan niet samen met Hermann.

Ugly Twins
The Ugly Twins zijn een dynamisch akoestisch duo. Met een repertoire dat inmiddels uit ruim 60 pakkende compacte songs bestaat, nemen we het publiek mee op een muzikale reis. Soms een “feest der herkenning”, dan weer een ontdekking van een onbekend “pareltje” uit de singer song-writer wereld. Een repertoire waar overigens geen pijl op te trekken valt. De keuze van nummers en genre vliegt van golden oldies naar (ook Nederlandstalige) pop en van Bob Marley naar oude blues classics. Aan bod komen onder anderen nummers van; Bruce Springsteen, Otis Redding, INXS, Eric Clapton, CCR, the Golden Earring, George Michael, Louis Jordan, and many, many more…. Als we al getypeerd kunnen worden, noem ons dan een “Top 2000” band.

Wij zorgen uiteraard voor lekkere kleine gerechtjes die je op deze middag zelf kunt bestellen.

Aanvang: 16.00 uur
Einde     : 20.00 uur
Entree    : €5,- p.p.

 

Boeken

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €5,00 Uitverkocht