Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën: ,

One stage, Three bands…………
Lynn & The Rattleshakes
Lynn & The Rattleshakes is een in 2018 opgerichte rockabilly band. De band bestaat uit de vrienden Lynn (Anne-Linde van de Veen – contrabas), Dion Vluggen (gitaar), Willem van Veen (gitaar) en Fred Bonthuis (drums). De band werd sterk beïnvloed door artiesten uit de jaren vijftig, zoals Gene Vincent, Eddie Cochran en Wanda Jackson.
Los van elkaar hebben de bandleden genoeg ervaring opgestreken doordat zij de afgelopen jaren al veel hebben mogen rondtrekken met hun bands. De Rattleshakes staan zo veel mogelijk op het podium en hiermee tonen ze aan dat rock ’n roll nog lang niet dood is. Hun eigen werk gemixt met bekende klassiekers uit de jaren vijftig en zestig zorgen ervoor dat de band slaagt om van elke avond een te gek feest te maken. Put on your dancing shoes and het ready to Rattle, Shake and Roll!
CC Jerome Combo
CC Jerome is geboren in Nederland. Hij is al meer dan 25 jaar een vaste waarde in de blues- en rock-‘n-rollscene uit de jaren 50, zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Jerome begon in 1988 met een zeer succesvolle groep genaamd The Bellhops. De band deed het zo fantastisch met de begeleiding van Mr. Powers, dat legendes als Eddie Bond, Ray Campi en Billy Lee Riley al snel volgden.
In 1999 verhuisde Jerome naar Los Angeles waar hij zijn talenten uitleende aan een groot aantal artiesten, waaronder Lee Rocker, Pep Torres, Levi Dexter, The Specials en Gene Loves Jezebel om er maar een paar te noemen.
In de afgelopen vier jaar heeft Jerome de kans gehad om een ​​aantal van ’s werelds bekende Rockabilly-legendes te ondersteunen, zoals Chuck Berry, Joe Houston, Billy Lee Riley, Larry Donn, Big Al Downing, Joe Clay, Don en Dewey , Johnny Powers, Rudy “Tutti” Grayzell, Gene Summers, Sanford Clark, The Coasters, The Calvanes, Johnny Vallis, Charlie Gracie, Glen Glenn, Roman Self, Roy Gaines en Mac Curtis, om er maar een paar te noemen.
Georgina Peach and her Savoys
Gezegend met een prachtig, authentiek stemgeluid laat Georgina Peach zich begeleiden door haar Savoys, een uit gelauwerde muzikanten samengestelde band. Het opzwepende repertoire bestaat uit meer en minder bekende klassiekers van artiesten als Rufus Thomas (Walkin’ The Dog), Dolly Lyon (Palm of your Hand) en zelfs Etta James (I’d Rather Go Blind!). Ook worden enkele zeer funky gospels gespeeld.. Hallelujah!!
Opgericht in 2018 gaat deze formatie als een komeet, met optredens in oa. Paradiso, Sjock (BE), Screamin’ (SP), Rockabilly Deluxe (LUX), Sint Rosa Fest, Zomerparkfeest Venlo, Breda Jazz, Firebirds (DL), Rock Around Atomium (BE) en Summer Safari (DL)… en overal waar ze spelen staat de tent op zijn kop!

Zaal open 15.00 uur  |   Aanvang 15.30 uur  |  Einde ?? uur  |   Entree € 15,-