Evenementgegevens


Een heerlijke zondagmiddag met de Ugly Twins en de Nobo’s Blues Band!!!

The Ugly Twins

The Ugly Twins zijn een dynamisch akoestisch duo. Wij verzorgen een middag of avond (dagdeel) boordevol bekende en minder bekende aansprekende songs. Met boordevol bedoelen wij dat we veel spelen en weinig pauze nemen, tenzij de gelegenheid anders van ons verlangd. Op een attractieve en laagdrempelige wijze spelen wij songs die uitnodigen om mee te deinen en te zingen.  Met een repertoire dat inmiddels uit ruim 60 pakkende compacte songs bestaat, nemen we het publiek mee op een muzikale reis. Soms een “feest der herkenning”, dan weer een ontdekking van een onbekend “pareltje” uit de singer song-writer wereld.

Een repertoire waar overigens geen pijl op te trekken valt. De keuze van nummers en genre vliegt van golden oldies naar (ook Nederlandstalige) pop en van Bob Marley naar oude blues classics. Aan bod komen onder anderen nummers van; Bruce Springsteen, Otis Redding, INXS, Eric Clapton, CCR, the Golden Earring, George Michael, Louis Jordan, and many, many more….

Als we al getypeerd kunnen worden, noem ons dan een “Top 2000” band. Wij spelen akoestisch, maar wel versterkt zodat wij duidelijk hoorbaar zijn, zonder luid of dominant aanwezig te zijn. De mensen om ons heen kunnen gewoon hun gesprekken blijven voeren.

Nobo’s Blues Band

Nonsens is ver te zoeken, geen eindeloos geouwehoer, geen zenuwen, geen opsmuk en geen standaard blues. Ze zijn gewoon anders, spelen uit een schijnbaar onuitputtelijk repertoire maar altijd vanuit het nog steeds hevig aanwezig zijnde BOrrellende gevoel dat men blues noemt.

Een uitgebreide bio met verwijzingen naar allerlei grootheden (namen welke er volgens “kenners” toe doen), in wiens geursporen ze hebben mogen volgen of voor hebben mogen gaan zul je hier niet aantreffen. NO-nonsens !

Spelen met of zonder gloeiende buizen, versterkt of lekker akoestisch het maakt niet uit. Als de Nobo’s trein eenmaal rolt dan zijn er geen haltes en is er zelfs geen eindstation. Als passagier kun je slechts meedenderen en je verwonderen over het aan je voorbij glijdende blues doordrongen muzikale landschap. De rit van je leven!

Entree: €10,- p.p.

Boekingen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.