Evenementgegevens

  • Datum:

Deze Crazy Sunday wordt je verrast door meerder artiesten die deel hebben genomen aan de Voice of Holland Senior. Wie kun je verwachten?

IJsbrand van Belleghem:
IJsbrand is een allround zanger met een zeer uiteenlopend repertoire in zowel diverse bands als solo. Voor zijn deelname en behaalde finaleplaats bij The Voice Senior, trad hij al jaren op als drummer en leadzanger bij de zeer populaire Noord-Hollandse coverband PARADISE die vorig jaar hun 45-jarig bestaan vierden. Tevens is IJsbrand sinds 2007 de leadzanger van THE CATS AGLOW, dé Tributeband van de legendarische
en immens populaire Volendamse band THE CATS die ook over de grens grote populariteit geniet.

Bruno Lord
Bruno stond in de Henny Huisman Soundmix Show in ’97 als Robert plant van Led Zeppelin (staat op YouTube) & heb daarna 10 jaar lang Duitsland/België/Luxemburg getoerd met de Zeppelin tribute band, Physical Graffiti.

René van der Wel
Een zanger die van elk liedje zijn eigen song maakt. Vulcano ,dé groep van de jaren 80 (een beetje van dit) was René s eerste ervaring op het roet podium en het publiek. Na het uiteenvallen van de groep ging René solo. Het nationale songfestival en de Henny Huisman Soundmixshow ,
alsmede het uitbrengen van een aantal singles waren hier het hoogtepunt van. In 2019 brengt René zijn eigen album ” Echt Wel ” uit.
René geeft zich op voor voor ,The Voice Senior, met heelveel succes. Met het team van Marco Borsato bereikt hij de finale en de naam René van der Wel is een feit. Een artiest met een eigen karakter en gevoel stelt zich open voor heel Nederland.

Eddy Taylor
Eddie Taylor, geboren en getogen in Guyana, is al sinds zijn zestiende levensjaar professioneel zanger. Al snel bleek dat Eddie veel meer was dan alleen een zanger (songwriter, arrangeur, producer). Hij is een rasartiest die zo enorm veelzijdig is dat vrijwel iedereen in de muziekwereld hem kent. Eddie deed het voorprogramma van acts als The Mighty Sparrow, Sam & Dave, Ben E. King, King Floyd en daarna op naar Europa, waar hij optrad met formaties als: The Swinging Soul Machine, voorprogramma voor James Brown, The Trammps, The Three Degrees, en Tavares. Hij verzorgde ook achtergrond zang voor animatie films als The Lion King I en II en Ferngully, voor artiesten als Anita Meijer, Willeke Alberti, Lee Towers, BZN, etc. en bij reclames van Bacardi Rum, Killean Bier (Heineken), FBTO en NS. Ook jingles voor Veronica’s radio and televisie.

Tom de Jong
In 1992 deed hij met Fantasyx mee aan het Nationale Songfestival. Hij is al vele jaren stemacteur in diverse TV- en radio commercials, voor tekenfilms, nasynchronisatie en bedrijfsfilms. Als zanger heeft Tom van jongs af aan veel ervaring opgedaan in diverse popbands. Solo, de laatste jaren, zingt hij Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Robert Long, plus op feesten en op verzoek ook Engelse popmuziek. In verzorgingshuizen vermaakt hij de vele mensen aldaar met gezellige meezingers. Momenteel componeert Tom samen met pianist Willem Pleiter op eigen teksten nieuwe muziek.

Joke Tromp
Bekend geworden door haar deelname aan The Voice Senior 2019 waar ze het schopte tot de halve finale. Daarna stond ze 9 voorstellingen lang in de kerst Revue in het theater De Kleine Willem. Tevens heeft ze meerdere keren met “Henk’s Crazy Jazzband’ gezorgd voor een gezellige muzikale middag in dit theater met easy listening en jazzy nummers.

Entree: €15,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)
Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)

Boekingen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.