Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Geboren in the sixties, ‘loving the colourful sixties’. Onze nieuwe zangeres Licia Blokzijl nodigt je uit om gezamenlijk muzikale herinneringen tot leven te brengen. Zij vertelt enthousiast: “Vroeger luisterde ik graag naar de melodische muziek van onder andere The Beatles en Electric Light Orchestra.
Toen de vorige zangeres van de band ermee stopte en ik bij toeval weer in contact kwam met Koos en Harry (oude bekenden uit de muziek) was er geen twijfel mogelijk: leuk! we gaan samenwerken, in The Nightstars!”

Licia is geen onbekende in de muziekwereld en heeft in de loop der jaren verschillende stijlen in haar repertoire gehad. Van soulmuziek tot rock en eigen werk. Ze heeft gezongen in Teach In, andere Top-40 bands uit de regio en opgetreden als Duo ‘LizaMeetsJohnny’ (met John Gaasbeek) etc.
Momenteel zingt zij naast het sixties-repertoire nog jazzy nummers in een bigband en doet daarnaast nog wat studiowerk.

Muziek is dus een rode draad door haar leven en zij vind het super om nu samen met de band The Nightstars muziek uit de jaren ’60 en ’70 te vertolken.

Licia: “Met The Nightstars beleef je een moment van herkenning en gezelligheid, met zo nu en dan een verrassende strijkers bezetting!
Ik heb er veel zin in, u ook?”

Entree: €10,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)
Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)

Boekingen

Ticket Prijs Aantal
New Ticket €10,00 Uitverkocht

Iedere Crazy Sunday zorgt onze chefkok Herrie voor een fantastische maaltijd. Uiteraard wil hij wel graag weten hoeveel lekkers hij moet inkopen...

Blijf je een hapje mee eten? Zo ja, geef hier het aantal personen door.