Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Beatline
Deze Achterhoeks/Twentse band heeft muzikanten die in de sixties al diverse optredens hadden in Enschede en omgeving. In 2011 vonden ze elkaar en na een paar wisselingen staan er nu muzikanten uit bands als Flames, Honest Men en Indeeds die het publiek weten te vermaken met echte Beat en Rock’n Roll waarop je helemaal uit je dak kunt gaan.
Beatline is een begrip in de Achterhoek,Twente en Kreis Borken (D).
Leeftijd van de bandleden speelt geen rol, het gaat het op een dansavond ruig aan toe, ook de fans laten zich goed horen en vanaf het eerste nummer is de dansvloer gevuld. Met hits van Elvis Presley, Cliff Richard, CCR, Equals, Beach Boys, Searchers, Stones, Beatles, Monkees, Them, Status Quo enz. geniet het publiek met volle teugen.
Je kunt de hele middag genieten van Beat en Rock’n Roll -toppers uit de periode 1955-1975 (en soms een heerlijk schuifelnummer)…

Old Stars Band
De “Old Stars Band” wordt gevormd door Siem Duivelaar (zang en gitaar), Reiner Sandow (bas), Harry Bartelink (zang en gitaar), Hilda Claus (zang), Peter van Keulen (keyboard) en Henk Eijsenga (drums).
Als “teenagers” van toen begonnen met muziek maken en dit tot nu toe nog steeds met veel plezier en ervaring doen.
De Old Stars Band is in 2019 ontstaan uit de formaties Suspended/The Greytone’s en brengen repertoire veelal uit de jaren zeventig/tachtig. De musici hebben gespeeld/spelen o.a. in The Honest Men, Buffoons, The Night Stars, Teach-in.

Entree: €10,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)
Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)

Boekingen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.