Evenementgegevens


FOR FUN
Voor degene, die de band nog niet kent: maak kennis met FOR FUN, de Twentse sixtiesband, bestaande uit een zevental enthousiaste en gedreven muzikanten, die de muziek uit de zestiger en zeventiger jaren 100% live laten herleven.
Naast een aantal instrumentale nummers, staan de bandleden garant voor een uitgebreid repertoire met meerstemmig gezongen hits uit de tijd, die ze zeer bewust zelf hebben meegemaakt, want ze hebben destijds deel uitgemaakt van diverse bands en orkesten.

The Ugly Twins
The Ugly Twins zijn een dynamisch akoestisch duo. Met een repertoire dat inmiddels uit ruim 60 pakkende compacte songs bestaat, nemen we het publiek mee op een muzikale reis. Soms een “feest der herkenning”, dan weer een ontdekking van een onbekend “pareltje” uit de singer song-writer wereld. Een repertoire waar overigens geen pijl op te trekken valt. De keuze van nummers en genre vliegt van golden oldies naar (ook Nederlandstalige) pop en van Bob Marley naar oude blues classics. Aan bod komen onder anderen nummers van; Bruce Springsteen, Otis Redding, INXS, Eric Clapton, CCR, the Golden Earring, George Michael, Louis Jordan, and many, many more….

Entree: €10,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)
Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)

Boekingen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.