Evenementgegevens


Amy’s Legacy: A tribute to Amy Winehouse
Amy Winehouse is voor zovelen de grootste artiest van haar generatie. Ga met ons mee op deze emotionele reis en vier de muziek van Amy.
Amy’s Legacy blijft trouw aan de de nummers van Amy Winehouse en laat zich er door inspireren. De bandleden leggen er een ongekende passie in en doen dat vooral door dicht bij hun eigen kern te blijven. Zangeres Susanne zegt: “ik ben en doe geen Amy, ik wil gewoon haar prachtige nummers zo goed mogelijk overbrengen. Haar proberen na te doen, zal op alle fronten tekort schieten. Dus ik blijf liever Suus die Amy Winehouse liedjes zingt.”

Het bewogen leven van Amy Winehouse heeft weerklank in haar muzikale repertoire. Met Amy’s Legacy wordt het publiek een show voorgeschoteld die zowel swingend en soulful is maar ook intens en emotioneel kan zijn in de prachtige ballads die Amy gezongen heeft. En natuurlijk komen ook Rehab, Back to Black, Valerie, … alle hits van Amy Winehouse aan bod.

Nobo’s Blues Band
Nonsens is ver te zoeken, geen eindeloos geouwehoer, geen zenuwen, geen opsmuk en geen standaard blues. Ze zijn gewoon anders, spelen uit een schijnbaar onuitputtelijk repertoire maar altijd vanuit het nog steeds hevig aanwezig zijnde BOrrellende gevoel dat men blues noemt. Een uitgebreide bio met verwijzingen naar allerlei grootheden (namen welke er volgens “kenners” toe doen), in wiens geursporen ze hebben mogen volgen of voor hebben mogen gaan zul je hier niet aantreffen. NO-nonsens ! Spelen met of zonder gloeiende buizen, versterkt of lekker akoestisch het maakt niet uit. Als de Nobo’s trein eenmaal rolt dan zijn er geen haltes en is er zelfs geen eindstation. Als passagier kun je slechts meedenderen en je verwonderen over het aan je voorbij glijdende blues doordrongen muzikale landschap. De rit van je leven!

Aanvang: 16.00 uur
Einde     : 20.00 uur
Entree    : €10,- p.p.

Uiteraard is er vanmiddag weer een waanzinnig lekker warm- en koud buffet. Op de middag zelf kun je hiervoor betalen.

Boekingen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.