Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Midnight Motel
Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s: “Midnight Motel is seks op gitaren”, aldus 3voor12.

De band speelt rock zoals het bedoeld is, in-your-face, hard en melodieus. De geroutineerde rockers uit Hengelo laten daarbij in zowel binnen- als buitenland het zweet van de muren af druipen met hun energieke en dynamische liveshows.

Met 2 studio albums, 3 singles en meerdere video clips op hun naam, heeft de band veel shows gespeeld in o.a. Nederland, België, Duitsland en Polen. Het publiek wordt getrakteerd op een vuige bak High Energy Rock ’n Roll met veel mee-schreeuwers. Crowdsurfen en stagediven wordt dan ook zeker niet geschuwd tijdens de shows!

Lynn & The Rattleshakes

Een spetterende Rock’n Roll/ Blues & Swing show.
Een unieke combi van een stoere vrouwelijke contrabassiste als frontvrouw en goede kuiven en bakkebaarden op het podium.
Een hele rits aan nieuwe Rock’n Roll muziek met een vleugje Swing & Blues.
Maar ook spelen zij veel bekende muziek op een eigen manier van o.a Nina Simone, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry & Elvis Presley.
De energie van frontvrouw Lynn is vol overgave en The Shakes zijn ready to make some History.

https://www.youtube.com/watch?v=qK4K5GVmyhY&ab_channel=PeterAerts

Entree: €10,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)
Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)

Boekingen

Ticket Prijs Aantal
Ticket Crazy Sunday €10,00 Uitverkocht

Iedere Crazy Sunday zorgt onze chefkok Herrie voor een fantastische maaltijd. Uiteraard wil hij wel graag weten hoeveel lekkers hij moet inkopen...