Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Beatline
Deze Achterhoeks/Twentse band heeft muzikanten die in de sixties al diverse optredens hadden in Enschede en omgeving. In 2011 vonden ze elkaar en na een paar wisselingen staan er nu muzikanten uit bands als Flames, Honest Men en Indeeds die het publiek weten te vermaken met echte Beat en Rock’n Roll waarop je helemaal uit je dak kunt gaan.
Beatline is een begrip in de Achterhoek,Twente en Kreis Borken (D).
Leeftijd van de bandleden speelt geen rol, het gaat het op een dansavond ruig aan toe, ook de fans laten zich goed horen en vanaf het eerste nummer is de dansvloer gevuld. Met hits van Elvis Presley, Cliff Richard, CCR, Equals, Beach Boys, Searchers, Stones, Beatles, Monkees, Them, Status Quo enz. geniet het publiek met volle teugen.
Je kunt de hele middag genieten van Beat en Rock’n Roll -toppers uit de periode 1955-1975 (en soms een heerlijk schuifelnummer)…

De bezetting van Beatline;
Zang: Jan le Loux (Enschede) – Sologitaar/zang: Jan Boevink (Rekken Basgitaar/zang: Martin Hofman (Enschede) – Slaggitaar: Arie Wensink (Eibergen) Drums/zang: Fred Odink (Haaksbergen)

Take A Leak
Take A Leak is een rockcover band die in de traditionele viermans bezetting een breed assortiment aan rockklassiekers neerzet.
Melodieus, puur, zonder fratsen maar vol passie. Take A Leak komt voort uit de popscene van Twente en de bandleden hebben elkaar gevonden in hun oude liefde; de gitaarrock. Met nummers van o.a. Bowie, The Doors, Neil Young, The Who, Led Zeppelin, Deep Purple, Golden Earring enz. spelen zij een mix van rock klassiekers en treffende ballads.

Take A Leak bestaat uit:
Louis Bokdam – zang
Gerard Mensink – gitaar
Arnold Wikkerink – bassgitaar
Frits Peters – drums

Entree: €10,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)
Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)

Boekingen

Boekingen zijn niet meer beschikbaar voor dit evenement.