Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Bob East Show Band
Wie kent deze band niet? In 1974 opgericht in Enschede, waarna de band uitgroeide tot een formatie die in heel Nederland en Buitenland zeer veel aanzien genoot. Lee Towers, Anita Meyer, Rene Froger, Maywood, Andre Hazes, Koos Alberts, Ernst Daniel Smit, Marco Borsato en nog vele andere Nederlandse artiesten lieten zich maar al te graag door deze band begeleiden. Niet alleen live op de bühne met hun Eigen Show en in TV-Shows in de jaren 90 en 2000, maar nu na comeback in 2014 op Heart & Soul-Festival,
Fields of Joy-Festival, en Artiestenparades en andere Evenementen, na radiostilte, nu weer terug in het Enschedese Mystiek-Theater. Speciaal voor deze editie van de Crazy Sunday spelen we stukken uit ons nieuwe Showblok. En als extra begeleidt Bob East Show Band een “Mystery Guest”, die jou zal verbazen! En dat wil je meemaken, dus kom ook zondagmiddag 29 oktober en laat je verrassen…….
Tot ziens en “Go Crazy”

St. John’s Family: real soul!
Real Old Soul from the sixties! Ze kunnen niet wachten en staan te trappelen om weer de bühne op te gaan. St. John’s Family, ontstaan in de sixties in Enschede, speelt soulnummers van Wilson Pickett, James Brown, Sam & Dave, Solomon Burke, Arthur Conley en niet te vergeten Otis Redding. Behalve uit de ritmesectie bestaat de St. John’s Family uit een blazerssectie en de beste soulzanger, een kruising tussen James Brown en Otis Redding. Met een overdosis enthousiasme, plezier en nimmer aflatende energie neemt St. John’s Family het soulminnend publiek mee naar de tijd van de old school SOUL!

Entree: €10,- (dit betaal je tijdens het online reserveren)

Deelname verschrikkelijk lekker warm- en koud buffet: €15,- (tijdens online reserveren geef je aan dat je blijft eten en je betaalt op de middag zelf)