Horror dinnershows: compleet programma in het theater.

Ontvang drankjes van doldwaze typetjes zoals sexy serveersters, domme danseresjes en andere rare kwibussen. Geniet verder van het uitgebreide warme en koude buffet tijdens één van de theater horror shows.

Bloedstollende avond tijdens onze theater dinnershows!

Hartkloppingen, bloedstollende kreten en lekker eten. Dat geldt voor de gruwelijk goede theater dinnershows bij het Mystiek Theater. Maak een zenuwslopende avond mee in de House of Horror of onderga een avond met circus, clowns en magie, die langzaam verandert in een ware hel bij de Circus Horror Show. Liever meer showbizz met een dosis horror? Dan zit je goed bij de Horror Movie Show.

Dinnershow Buffet

House of Horror

Hoeveel onheilspellende gebeurtenissen kun jij aan? Kom naar de House of Horror Show en ontdek het daar. Je ergste nachtmerries worden werkelijkheid tijdens een all-in avond met angstaanjagende elementen en knikkende kniën, maar natuurlijk ook een rijkelijk buffet.

Meer informatie
House of Horror

Horror Movie Show

Smul jij van dans, drama en diner met een glimlach? De Horror Movie Show biedt je dan de ideale mix: een avondvullend programma met volop gruwel bij het Mystiek Theater in Enschede. En dat voor een scherp all-in tarief van € 49.50 p.p.

Meer informatie

Late Night Show

Een heerlijke interactieve show!! Doe mee met de hilarische quiz, kijk naar een mooi stukkie theater, zang en dans, win een prijsje bij de kort maar krachtige bingo, zie hoe onze toiletjuffrouwen de avond doorkomen, maar laat je vooral verrassen….
Je gaat het allemaal zien en meemaken tijdens deze avondvullende show inclusief lekker eten en onbeperkt drank (bier, fris en wijn).

Meer informatie