Zaalverhuur Mystiek Theater - de mooiste feestlocatie in Twente

 

Kerstspecial

Op 14 en 21 december staat het Mystiek Theater weer helemaal garant voor een waanzinnige kerstsfeer. Wilt u als werkgever een onvergetelijk kerstfeest voor uw medewerkers organiseren, maar u heeft nog geen idee hoe, wat en waar?? Wij kunnen uw kerstfeest volledig op maat naar uw eigen wensen organiseren. Theater, live muziek, een DJ. een overheerlijk buffet… het is allemaal mogelijk. In ieder geval is het zeker dat hier nog lang over nagepraat wordt bij u op de werkvloer…

Bent u geïnteresseerd omdat u er dit jaar echt iets bijzonders van wilt maken, bel dan naar 06-24589331 en laat u verder informeren.

Nieuwjaarsborrel met je bedrijf? Reserveer nu!

Mystiek Theater, voor een onvergetelijke nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsborrel bij Mystiek TheaterNog geen concrete plannen voor een nieuwjaarsborrel met je bedrijf of collega’s? Voor de leukste en meest onvergetelijke borrel ga je naar het Mystiek Theater!

Alles is mogelijk, en we denken graag met je mee. Wil je komen borrelen met of zonder hapjes en buffet? Met zelf gekozen muziek, of moeten wij dit voor je regelen? Van een liveband tot een DJ, niet is ons te gek. Ook kun je de nieuwjaarsborrel natuurlijk combineren met theater; onze typetjes trekken ook in 2017 graag hun horroroutfit voor je uit de kast.

Kortom: omlijst je nieuwjaarsborrel met zoveel entertainment als je wilt (theater, muziek, eten & drinken). Wil je zeker zijn van een plekje in onze agenda? Reserveer dan nu via het reserveringsformulier en geef ons je wensen door. Bellen kan natuurlijk ook: 0624589331

 

Huur een zaal in het Mystiek Theater

Vier je verjaardag, vrijgezellenfeest of bruiloft zoals jij dat wilt

Iedereen wil natuurlijk een feest waar alle gasten over napraten. Dan moet je zeker kiezen voor dans, muziek, gekke typetjes en een heerlijk diner bij het Mystiek Theater Enschede. Dé locatie voor het meest originele feest ooit. Ben je jarig, vier je een jubileum, of wil je een vrijgezellenfeest of familiefeest organiseren? Wanneer je het viert bij Mystiek, weet je zeker dat de gasten jouw feest nooit zullen vergeten.


Stel je eigen feest samen

 

Bij Mystiek Theater heb je drie mogelijkheden: de theaterzaal gebruiken voor je zelfbedachte feest, kiezen voor één van de vaste shows van Mystiek, of elementen uit alle shows mixen naar eigen wens.

Bij ons is alles mogelijk en we denken graag met je mee. Geen wens of verzoek is ons te gek, en we zullen er dan ook alles aan doen om jouw wensen te vervullen. Op onze professionele locatie is alles aanwezig: de benodigde apparatuur, eten, drinken en een top sfeer. Oftewel: alle mogelijkheden voor een geweldige bruiloft, een gezellig familiefeest, of een uitzinnige verjaardag. Hoe leuk is het om na een plechtige bruiloft samen te griezelen tijdens een volledig verzorgde horrorshow? Of om zelf je feest samen te stellen naar eigen wens?

Of je je feestje nu klein of groot viert, wij organiseren al een feest vanaf 25 personen. Onze zaal biedt ruimte voor maximaal 250 personen.

Neem contact op en stel samen met ons je eigen feest samen.


TOVER DE THEATERZAAL OM VOOR JOU FEEST

 

Bij het Mystiek Theater vind je alle mogelijkheden voor een geweldige bruiloft, een fantastisch familiefeest, een superverjaardag of een onvergetelijk ander soort jubileum. Vanaf 25 tot 250 personen.

 

Zaal aanraden

 

Wil je onze prachtige theaterzaal aan iemand aanraden? Deel deze pagina:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

All-inclusive dinnershows: je hoeft niks te regelen

 

Geen zin of tijd om zelf je feest te organiseren? Geen nood! We bieden ook een aantal vaste shows met alles erop en eraan; eten, drinken, theater en muziek zijn allemaal inbegrepen. Kies bijvoorbeeld uit een van onze theater dinner shows:

Circus Horror Show

Hou jij van spanning en sensatie? Dan is de Circus Horror Show echt wat voor jou! Ontrafel het mysterie en laat je betoveren in het circus. Kom ook en geniet van een spetterende show met een uitgebreid buffet.

House of Horror

 

Denk jij niet snel bang te zijn? Laat het ons testen en betreed ons geheime gangenstelstel in The House of Horror.. Daar zul je ontdekken wat echte angst is! Maar geniet tegelijkertijd ook van ons rijkelijke theaterdiner, want onbeperkt eten en drinken is natuurlijk inbegrepen. Kom ook!

Horror Movie show

 

Ook zo gek op dans en drama? De Horror Movie Show is dan zeker wat voor jou! Kom kijken in de vervallen filmstudio bij het Mystiek Theater. Voor €49,50 p.p. krijg je een volwaardige avond uit met een verrukkelijk diner.