Ga naar Homepagina

Vrijgezellenfeest Enschede

Vrijgezellenfeest Enschede

Het leukste vrijgezellenfeest van Enschede

Als je voor je vrijgezellenfeest in Enschede een geschikte locatie zoekt, kom dan kijken bij Mystiek Theater. De vrijgezel wordt natuurlijk in het zonnetje gezet! Wij organiseren compleet verzorgde avonden met veel griezel en gelach. Waan je bijvoorbeeld in de nachtmerrie van de Circus Horror Show of ontmoet beroemde sterren tijdens de Horror Movie Show. Natuurlijk staat er een heerlijk koud & warm buffet voor je klaar inclusief verfrissende drankjes en kan er uitgebreid geborreld worden. Voor een succesvolle party reserveer je bij Mystiek Theater, dus neem vandaag nog contact op.

De spannendste bachelor party voor Enschede

Wil je op je bachelor party nog een keer helemaal losgaan, bezoek dan een gruwelijk goede show van Mystiek Theater. Hartkloppingen, bloedstollende kreten en doldwaze typetjes? Laat je meenemen door een van onze Horror shows en beleef een zenuwslopend leuke avond. Al onze voorstellingen zijn avondvullend, inclusief uitgebreid buffet en drankjes. Onze vriendelijke medewerkers vertellen je er graag alles over. Vier je vrijgezellenfeest op unieke wijze.

Onvergetelijk vrijgezellenfeest in Enschede

Voor al je vrienden een legendarisch vrijgezellenfeest organiseren in Enschede? Boek dan bij Mystiek Theater, want wij zijn het griezeligste én leukste theater van Twente. Boek bijvoorbeeld de House of Horror Show en maak met z’n allen een huiveringwekkende tocht door een grimmig labyrint. Nadien kun je feestelijk nagenieten in de bar met lekkere muziek. Houden jij en je vrienden van drama en dans, laat je dan meevoeren door de wervelende Horror Movie Show in het filmtheater. Bekijk nu ons complete programma, want boek je bij ons dan weet je zeker dat je gasten de avond nooit vergeten.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op