Ga naar Homepagina

Uitjes Enschede

Uitjes Enschede

Avondvullende uitjes in Enschede

De leukste uitjes van Enschede beleef je bij Mystiek Theater. Je bent van harte welkom bij onze avondvullende theatervoorstellingen vol gruwel, gezelligheid en een lach. Wij verzorgen met plezier de spannendste dinnershows vol glitter, glamour en magie. Speel bij ons het Moordspel of laat je kinderen genieten van de grootste poppenkast van Nederland. Heb je een feestelijke locatie nodig voor je bedrijfsfeest, huur dan een van onze sfeervolle zalen. Ben je een muziekliefhebber, dan mag je onze maandelijkse Crazy Sunday met de beste live muziek niet missen. Kijk voor al je favoriete voorstellingen in de agenda en reserveer direct.

Uitgaan in Enschede op jouw manier

Uitgaan in Enschede doe je natuurlijk bij Mystiek Theater. Ga je trouwen en zoek je de perfecte locatie voor je vrijgezellenfeest, dan zijn onze sensationele dinnershows het helemaal. Er is niets leuker dan een avond lang gezellig griezelen en lachen met elkaar, terwijl je in de tussentijd geniet van een heerlijk buffet. Wil je graag ook je bruiloft vieren in het Mystiek Theater? Boek dan nu een unieke feestlocatie!

Organiseer je een bedrijfsfeest of teamuitje, dan kun je bij ons een onvergetelijke teambuilding doen tijdens het Moordspel. Wil je een feest geven op je eigen manier, dan zijn er wat betreft entertainment, catering en muziek legio mogelijkheden. Alle informatie vind je op de website en je kunt altijd contact opnemen voor een offerte op maat.

De leukste uitjes voor Enschede

Voor de gezelligste uitjes van Enschede is Mystiek Theater dé place to be. Wij bieden een breed en gevarieerd programma waar je alle kanten mee op kunt. Op de website vind je al onze theatershows, teambuildingsactiviteiten en live muziek overzichtelijk bij elkaar. Ook voor kinderpartijtjes of zaalverhuur kun je bij ons terecht. In de agenda zie je per dag of er nog plaatsen vrij zijn en je boekt direct door op het event te klikken en het reserveringsformulier in te vullen. Je betaalt geen verzendkosten en hebt je toegangskaarten snel in huis. Heb je je favoriete show gevonden, meld je dan snel aan want vol = vol.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op