Ga naar Homepagina

Uit in Enschede

Uit in Enschede

Leuk, spannend en compleet uit in Enschede

Wil je compleet verzorgd uit in Enschede? Boek dan een onvergetelijke avond bij Mystiek Theater. Onze spannende shows zijn geschikt voor elke feestelijke gelegenheid. Wil je uitgaan met vrienden of zoek je een leuke locatie voor je vrijgezellenfeest, dan ben je bij ons aan het goede adres. Ook als je een bedrijfsuitje organiseert of aan teambuilding wilt doen, zijn er veel mogelijkheden voor een geslaagd event. Het programma is avondvullend en inclusief een heerlijk buffet met bier, wijn en fris. Bekijk nu het overzicht van onze shows en reserveer je plaatsen direct.

Sensationeel uitgaan in Enschede

Uitgaan in Enschede doe je natuurlijk op de griezeligste en mooiste feestlocatie van Twente. Mystiek Theater is al jaren een begrip in de regio als het gaat om gruwelijk goede voorstellingen. Geniet van wervelend variété tijdens onze Circus Horror Show of test je zenuwen in het geheime gangenstelsel van het House of Horror. Wil je graag complotten ontrafelen, dan is een avondje Moordspel geknipt voor jou. Filmliefhebbers smullen van dans en drama tijdens de verrassende Horror Movie Show. Uiteraard ga je ook op de foto met beroemdheden. Kies nu je favoriete thema en boek een heerlijk avondje uit.

Muzikaal uit in Enschede

Als je met een groep uit wilt in Enschede biedt Mystiek Theater voor ieder wat wils. Behalve de spannendste Horror Dinnershows organiseren we voor muziekliefhebbers de Crazy Sunday. Dit is een maandelijkse muziekmiddag waarbij je kennismaakt met exclusieve bands uit binnen- en buitenland. Het programma is zeer divers en bestaat onder meer uit jazz, swingende sixties en seventies en raggende rock. Deze topmiddag is natuurlijk niet compleet zonder een overheerlijk buffet en lekkere drankjes. Houd ons programma in de gaten en kom alleen of met je vrienden genieten van de mooiste klanken.

Meer informatie?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op
Los s.v.p. onderstaande som op