OVER MYSTIEK THEATER

‘T GRIEZELIGSTE & MOOISTE THEATER IN TWENTE

Een compleet verzorgd avondje griezel, gruwel, gelach, gezelligheid en heerlijk eten? Dan ben je bij het Mystiek Theater aan het goede adres. Kom met je hele bedrijf aan teambuilding doen, hou een onvergetelijk vrijgezellenfeest of vier je bruiloft precies zoals jij dat wil. Bij het Mystiek Theater in Enschede zijn de mogelijkheden onbeperkt!

ANNO 2000

Eind jaren negentig ontstond het Mystiek Theater en sinds 2000 is het in handen van Henk en Hetty Bakker. Sindsdien groeide het aanbod in shows en ander entertainment.

NEEM EEN KIJKJE IN HET MYSTIEK THEATER


Deel deze pagina

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Achter de coulissen

achter de coulissen bij Mystiek Theater Enschede
een actrice werkt haar make-up bij - achter de coulissen bij Mystiek Theater Enschede
Mystiek Theater werkt met de beste grimeurs van Nederland

Bekijk onze klanten

Veel bedrijven en organisaties vonden hun weg al naar het Mystiek Theater. Op onze klantenpagina vind je een greep uit regionale en landelijke klantenkring. Kies net als zij voor een leuke, spannende en complete avond uit.

Nieuwsgierig naar referenties? Bekijk de reviews van bezoekers op onze Facebookpagina.

Onze shows

Maak het angstwekkende spektakel mee bij Mystiek Theater tijdens hét theaterdiner van dit moment! Wij hebben een uniek aanbod aan Horror-dinnershows. Het kost slechts €49,50 euro p.p. inclusief onbeperkt feestmaal en drinken.

Kom langs met collega’s

Durf jij een compleet ander bedrijfsfeest aan? Kom dan naar Mystiek Theater en houd je hart vast, want dit is het spannendste feest ooit! Ontdek het samen met jouw collega’s tijdens ons theaterdiner.