Doldwaze Sinterklaasmiddag met directeur Philippe

Grootste Poppenkast van Nederland

Beleef het avontuur in Het Land van Taratonis

Doldwaze Sinterklaasmiddag was een succes!!

Woensdag 4 december hebben we een grandioos Sinterklaasfeest gevierd. Het resultaat waren een heleboel blije kindergezichtjes!!! Ook kinderen voor wie een Sinterklaasfeest niet vanzelfsprekend is hebben een fantastische middag gehad. Deze middag is mede mogelijk gemaakt door Stichting Cultuurfabriek Mystiek, Jongbloed Foundation, De Sint en zijn Pieten en een boel vrijwilligers. Hiervoor natuurlijk onze grootse dank. Maarten Smidt van Orange Tree Video heeft een mooie compilatie gemaakt van deze middag… top, dankjewel.

 

 

Grootste Poppenkast van Nederland

Mystiek Theater presenteert met trots: Het Land van Taratonis! Met een decorlengte van 12 meter en zowel poppen als levensgrote acteurs is dit de grootste poppenkast van Nederland. De kinderen zitten middenin het decor en dus in het verhaal.

Volgende voorstelling: zondag 19 november 2017

Agenda Overzicht
< February >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Deze voorstelling is voor kinderen vanaf 4 jaar (duurt ongeveer 1,5 uur inclusief de pauze). Kaarten voor de grootste poppenkast van Nederland kosten €9,50 per persoon inclusief ranja en iets lekkers in de pauze.

10% Korting voor groepen

Kinderfeestjes, klassen of andere groepen zijn van harte welkom in Het Land van Taratonis. Zij krijgen vanaf 10 kaarten 10% korting op de totaalprijs!

  • Wat: de grootste poppenkast van Nederland
  • Wanneer: zondag 19 november 2017
  • Tijd: 15.15 uur (zaal open om 14.45 uur)
  • Waar: Mystiek Theater Enschede
  • Voor wie: kinderen vanaf 4 jaar 
  • Prijs: €9,50 per persoon (incl. ranja en wat lekkers)

Het verhaal

Fenne en vooral Teun zijn soms nogal ondeugend. Daardoor verdwijnen ze in het sprookjesboek “Het land van Taratonis”. In het boek komen ze erachter dat het land betoverd is door de gemene zus van de koning. Fenne en Teun willen dit samen met de bewoners van Taratonis oplossen. Ook hun eigen Opa komt helpen. Is Opa dan de bekende tovenaar van het land van Taratonis?

Ontmoet in een leuk en spannend verhaal: Kra, het ietwat domme hulpje van de gemene zus; Gaja,  Opa’s trouwe vogel; en natuurlijk het liefste monstertje van Taratonis: Yuka, die Fenne en Teun door het sprookje van Taratonis heen helpt. Beleef het mee in de grootste poppenkast van Nederland.