Evenementgegevens


Henk en The Crazy Jazz man en Joke Tromp

Wist je dat…..
Eigenaar van het Mystiek Theater Henk Bakker was voordat hij bij het theater begon, meer dan 20 jaar de drummer van de dixielandband The Hodge Podge Stompers uit Enschede. Zo nu en dan kruipt het bloed waar het niet gaan kan en zoekt hij de beste muzikanten om lekker samen te musiceren.  Tot nu zijn dit Emile van Pelt piano, Jasper van Pelt (trombone), Jan Wouters (trompet), Ad van Beerendonck (contrabas) en Adolf Robertus (klarinet). Het repertoire zijn nummers van o.a. George Lewis, Capt. John Handy, Kid Thomas en vele anderen. Dus houd je van de oude New Orleans Jazz, dan mag je dit niet missen!

Joke Tromp
Bekend van The Voice of Holland senior, zal er deze middag samen met de band een groot succes van maken! Wat een zangeres!! Joke Tromp werd bekend door haar deelname aan The Voice Senior in 2019. Sindsdien is het hard gegaan. Met pianist/componist Maarten de Groot werkte ze samen, onder meer in de Kerstvoorstellingen van het Wilminktheater in Enschede.

Vanmiddag brengt ze een keuze uit haar (en onze) favoriete liedjes uit de muziekgeschiedenis. Songs van Ella Fitzgerald, Billy Holiday, Adele….

Entree: € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)
Eten:  Een heerlijke daghap te bestellen op de muziekmiddag