thriller2
bbafrikacopa cabana show in Mystiek Theater Enschede

20-10-2018 Horror Movie Halloween Special

€49,50

De Horror Movie Show zit vol dans, zang en de nodige drama! Ontdek de vervallen filmstudio van Steven Baker en help hem zijn inspiratie terug te vinden voor zijn griezel film. Deze griezelfilm is wel heel speciaal want je krijgt van alles te zien, van Moulin Rouge tot aan Grease en van Thriller tot aan Tarzan. Na de show mag je zelfs met ze op de foto! Griezel ook mee tijdens deze spannende show.
Wil je graag meer plaatsen reserveren dan de aanwezige voorraad? Neem dan even contact op zodat we  de mogelijkheden kunnen bespreken.

Op voorraad


Productbeschrijving

EEN SHOW VOL DANS, ZANG, DRAMA EN ENTERTAINMENT

Als jij ook smult van dans, drama, zang en diner met een glimlach, dan is de Horror Movie dinnershow echt iets voor jou! De show biedt je de ideale mix: een avondvullend programma met volop griezel, gruwel en entertainment bij het Mystiek Theater in Enschede. En dat voor een scherp all-in tarief van maar € 49,50 per persoon!

Maar let op: In het kader van onze Halloween maand zal de show aangepast zijn!!!!

Je gaat van Thriller naar de zinderende jungle van Afrika en ontdekt welke dansstijlen hierbij horen. Plots kom je terecht op een Amerikaanse highschool waar een spetterend showballet van Grease plaatsvindt.

Tussendoor en vind je ontspanning bij het overheerlijke buffet van de Horror Movie Show. Marilyn Monroe zal je voorzien van een biertje en Tarzan komt al slingerend voorbij met je cola. Natuurlijk is er ook tijd om met je grootste idool op de foto te gaan!

  • Wat: de Horror Movie Halloween Special
  • Wanneer: 20 Oktober 2018
  • Tijd: 20.00 uur 
  • Waar: Mystiek Theater Enschede
  • Voor wie: bedrijfsfeest, familie, vrienden oftewel voor iedereen 
  • Prijs: €49,50 per persoon (incl. bier/wijn/fris en buffet)

Reserveren is al mogelijk vanaf 2 personen of meer. De avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 24.00 uur. Betaal een super tarief van maar 49,50 per persoon en beleef een avond waar nog lang over nagesproken wordt!!

Extra informatie

maand

november

show

Horror Movie Show

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Schrijf als eerste een review “20-10-2018 Horror Movie Halloween Special”