SPANNEND EN COMPLEET BEDRIJFSFEEST

Durf jij een ander soort bedrijfsfeest aan? Kom dan naar het Mystiek Theater en houd je hart vast, want ons bedrijfsfeest is onvergetelijk spannend! Ontdek het samen met jouw collega’s tijdens één van onze dinnershows.

 

EIGEN BEDRIJFSUITJE SAMENSTELLEN

Bedrijfsuitje zelf samenstellen? Dat kan bij ons! Wij bieden een warm aangeklede balzaal, een circustent of een gezellige bar aan als decor. Zijn er wensen op het gebied van hapjes of drankjes of heb je suggesties over de inhoud van het buffet? Geen probleem, wij doen er alles aan het uitje zo goed mogelijk af te stemmen op uw wensen en behoeften! Opper een idee over de invulling van het programma, of laat het geheel over aan het ons. Kom eens langs en ontdek waarom het Mystiek Theater de ideale plek is voor een onvergetelijk bedrijfsuitje!
Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken

DINNERSHOW ALS AFWISSELEND BEDRIJFSFEEST

Je bedrijfsfeest wordt onvergetelijk met de compleet verzorgde shows van het Mystiek Theater: veel entertainment, onbeperkt eten en drinken en een hoop gezelligheid zullen zorgen voor een zinderende topavond! Een compleet verzorgde avond uit, van 20.00u tot 24.00u, met het hele bedrijf of een groep collega’s,
voor slechts €49,50 p.p.

Bekijk de shows en boek die onvergetelijke avond

Je collega’s overhalen?

Lijkt het je wel wat om je bedrijfsfeest in Mystiek Theater te houden? Deel deze pagina via onderstaande buttons en overtuig je baas of collega’s.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

MOORDSPEL ALS TEAMBUILDING

Hoe strategisch werkt jouw team? Net als binnen een bedrijf helpt het om deze avond een strategie te hebben, om te onderhandelen en om goed samen te werken. Bewaar bijvoorbeeld fiches om extra tips te kopen, maar pas op! Giovanni ziet de fiches ook erg goed en ondermijnt misschien wel de teambuilding van je bedrijfsuitje…

Teambuilding bedrijfsuitje met extra’s

Breid jouw teambuilding uit met verschillende extra opties:

  • Rijkelijk buffet, voor- of achteraf
  • Dj en disco
  • Band en disco
  • Andere wensen

Je kunt direct boeken

Wil je graag met je bedrijf naar het Mystiek Theater komen? Je kan direct reserveren tot maximaal 200 personen. Een complete avond uit inclusief eten en drinken voor maar €49,50 per persoon!

Teambuilding

De ideale teambuilding voor bedrijven is onze show: het Moordspel! Waag een gokje in Jack’s casino. Daar is de inzet soms hoger dan je lief is. Laat je meeslepen in een web van complotten en ontdek: iedereen is verdacht…

Offerte aanvragen

Wil je de zaal huren voor een feest? Vul dan het offerte formulier. Wensen en behoeftes kun je direct aangeven, waarop wij je een op maat gemaakte offerte zullen terugsturen.