ZOMERACTIE!!!!!!

We hebben de zomer in de bol… (of is het een zonnesteek?!)

In het sfeervolle Mystiek Theater kun je in de maanden juni en juli kiezen uit 2 verschillende shows die gehuld zijn in een nieuw jasje. Omdat we onze bekende en onbekende gasten de mogelijkheid willen bieden om onze all-in dinnershows te beleven voor een kleine prijs hebben we een nieuw concept in het leven geroepen.

We bieden deze avond aan voor slechts 35 euro. Voor dit bedrag zie je een fantastische show, krijg je heerlijk eten en kun je onbeperkt drinken. Je hebt deze maanden de keuze uit twee verschillende shows:

  • 13 juli a.s. Circus Horror Show
  • 14 juli a.s. Horror Movie Show

 

HORROR DINNERSHOWS: COMPLEET PROGRAMMA IN HET THEATER

Ontvang drankjes van doldwaze typetjes zoals sexy serveersters, domme danseresjes en andere rare kwibussen. Geniet verder van het uitgebreide warme en koude buffet tijdens één van de theater horror shows.

Bloedstollende avond tijdens onze theater dinnershows….

Hartkloppingen, bloedstollende kreten en… lekker eten. Dat geldt voor de gruwelijk goede theater dinnershows bij het Mystiek Theater. Maak een zenuwslopende avond mee in de House of Horror of onderga een avond met circus, clowns en magie, die langzaam verandert in een ware hel bij de Circus Horror Show. Liever meer showbizz met een dosis horror? Dan zit je goed bij de Horror Movie Show.

Onze avondvullende dinershows beginnen doorgaans om 20:00u (19:50u inloop) en kosten €49,50 per persoon (inclusief diner en drankjes).

Incl. uitgebreid buffet en drankjes voor slechts €49,50. Humor gegarandeerd!

Welke show kies jij?

Hieronder vind je een overzicht van de all-inclusive dinnershows bij Mystiek Theater. We zijn benieuwd welke je kiest en heten je alvast van harte welkom!

Ben je benieuwd welke show je vrienden, familie of collega’s zouden kiezen? Deel deze pagina en vraag het ze:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Circus Horror Show 

Wat begint als een wervelende circusshow krijgt deze avond een enge wending. Welkom bij de Circus Horror Show! Wie van je vrienden is er bang voor clowns? Welke collega’s kunnen hun zenuwen bedwingen en het raadsel ontrafelen? Je gaat het allemaal zien tijdens deze avondvullende show met onbeperkt warm en koud buffet en drankjes.

House of Horror

Hoeveel onheilspellende gebeurtenissen kun jij aan? Kom naar de House of Horror Show en ontdek het daar. Je ergste nachtmerries worden werkelijkheid tijdens een all-in avond met angstaanjagende elementen en knikkende knieën, maar natuurlijk ook een rijkelijk buffet.

Horror Movie Show

Smul jij van dans, drama en diner met een glimlach? De Horror Movie Show biedt je dan de ideale mix: een avondvullend programma met volop gruwel bij het Mystiek Theater in Enschede. En dat voor een scherp all-in tarief van € 49.50 p.p.