TEAMBUILDING: MOORDSPEL

Ontrafel complotten tijdens het moordspel

Ontrafel samen met je collega’s complotten tijdens het teambuilding bedrijfsuitje: het Moordspel. Laat je meeslepen in een web van complotten en ontdek dat iedereen verdacht is. Wil je wel eens zien of je baas de spanning aan kan? Leer elkaar nog beter kennen en kijk hoe goed jullie op elkaar zijn ingespeeld. De ideale avond wanneer je teambuilding met een bedrijfsuitje wilt combineren. Maar onthoud: de inzet is soms hoger dan je lief is. Ook deze avond is inclusief drank en een koud en warm buffet.

Hét teambuilding-bedrijfsuitje in Twente

Het bijzondere van deze avond is de moordenaar: het kan steeds een andere dader zijn. Een ideaal bedrijfsuitje dus om met meerdere afdelingen van je bedrijf aan deel te nemen op verschillende dagen. Dit uitje al een keer gedaan? Kom vooral nog een keer langs; ieder moordspel krijgt een andere wending…

MOORDSPEL

HET TEAMBUILDING-BEDRIJFSUITJE MET EXTRA’S

€49,50 p.p.  Kom je met 35 personen of meer, dan kunnen we de avond exclusief en alleen voor jullie groep organiseren. In overleg is er dan veel mogelijk, zelfs de datum kan dan afwijken van de agenda. 

Het kan zijn dat er ook andere groepen zijn, maar de teambuilding zul je alleen met je eigen team spelen!!

Combineer dit moordspel met bijvoorbeeld:

  • Rijkelijk buffet, voor- of achteraf
  • Dj en disco
  • Band en disco
  • Andere wensen
Agenda Overzicht
< February >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Boek deze show

Je kunt deze teambuilding-activiteit boeken voor slechts €49,50 per persoon. Reserveer deze show door in de agenda op ‘Boeken’ te klikken. Heb je een groter team dan 35 personen? Bespreek dan met ons de mogelijkheden!

Assemble your team

Heb jij een team waar aan gebouwd mag worden, of heb je gewoon zin om het Moordspel te doen met je vrienden of familie? Mobiliseer je team door deze pagina te delen:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

moordspel