LIVEMUZIEK

Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday.

Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vrienden en mede muziekliefhebbers mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Dus houd ons programma in de gaten.

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Agenda Overzicht
< September >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Zondag 1 oktober: Ransom en Highway 61

Op zondag 1 oktober 2017 delen de rockbands Ransom en Highway het podium in ons Mystiek Theater. Zij zullen deze middag zorgen voor een geweldige mix tussen rock, blues, en popmuziek.

Highway 61 staat sinds 1964 op de planken. Het is een Enschedese Blues Rock en close harmony band bestaande uit Gerrit Trip, Bert ter Brugge, Appie Timmer, Frank ter Riet en Cor Timmer.

Ransom staat garant voor stevige popnummers tot rustige ballades en bestaat uit Marty, Rene, Toon, Rob en Hermann. Dus heb je zin om met ons de dansvloer aan te vegen, kom dan naar deze geweldige Rocknight!

Heb je zin om de dansvloer met ons aan te vegen, of wil je gewoon genieten van twee goede live bands? Kom dan naar deze spetterende middag!

Zondag 22 oktober: Billy Treacy & The Scope

Billy Treacy & The Scope is een 4-koppige Ierse band uit Dublin die flink aan de weg timmert. Op dit moment zijn ze druk met de opnames van hun 2e album.

Hun repertoire bestaat uit Ierse Folk Music evenals gouwe ouwe classics. Ze spelen in de traditie van de Dubliners zoals de nummers ‘Irish Rover, ‘Whiskey in de jar’ en ‘Dirty old town’. Ook nummers van de Waterboys, Bob Dylan en The Poques komen voorbij. Wat zeker is, is dat ze met hun muziek zorgen voor een waanzinnig feest!

Wekelijks hebben ze een vast podium in de beste pub in Dublin, The Stags Head. Daarnaast spelen ze ook vast in 3 andere pubs in Dublin.

Hun nieuwste nummer, ‘Moving this way’  hebben ze onlangs in Croke Park, een van de grootste stadions ter wereld, voor 83.000 bezoekers gespeeld.

Zondag 29 oktober: Cantina en The Nightstars

The Nightstars:

Een Pop-, amusement en showorkest die is ontstaan op het Twents Conservatorium Enschede.
Huidige bezetting is Bert Baarslag, Harry Bartelink, Gerard Keizer, Martin Robers, Hans Sullewsky en Koos Wiekenkamp.
De grootste hits uit de 60-er jaren worden live gespeeld.
O.a: The Beatles, Bee Gees, Fortunes, Love Affair, Procol Harum, Moody Blues, Herp Alpert and the Tyuana Brass, Tremeloes, Santana, Rolling Stones, Barry Ryan, enz.
Eveneens Duitse (Hazy Osterwald, Drafi Deutscher) Franse (Adamo, Gilbert Becaudè, Dalida, Michell Delpech) Nederpop (Boudewijn de Groot, Peter Koelewijn, Rob de Nijs) songs die inmiddels de Cult Status hebben bereikt. Kom kijken, luisteren en dansen op/naar muziek uit de roemruchte jaren 60 en begin 70.

Cantina:

Cantina betekent Latijns Amerikaanse levensvreugde. Deze 6-koppige band speelt nummers met Latin-Rock ritmes in de stijl van o.a. Carlos Santana, Gregg Rolie, Massada, Willy de Ville. Deze band verbindt, waarbij percussie en gitaar domineren, moeiteloos Rock, Blues, Latijns-Amerikaanse, Caribische en Spaanse sounds en beats tot geweldige Latin Rock muziek. Het resultaat van een mooie samenwerking van de leden van deze band is een geweldig dansbaar repertoire waarbij het dak er af gaat!

Zondag 26 november: Johnny Teardrop & The Tissues

Deze band heeft zich in de afgelopen jaren gemanifesteerd als een band die bekend staat om z’n swingende up-tempo nummers, afgewisseld met prachtige ballads.

Het repertoire van Johnny Teardrop & The Tissues bestaat uit covers, variërend van Rythm & Blues tot Soul. De fantastische zanger en performer Henk ter Grote wordt begeleidt door vier zeer professionele muzikanten die hun sporen in het circuit ruimschoots hebben verdiend.

Deze band weet elk optreden opnieuw zijn uitstekende live reputatie waar te maken.

We zijn druk bezig met het programma voor 2017/2018. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we jouw act terug op ons mooie podium.