LIVEMUZIEK

Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday.

Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren)

Let op: Op de muziekmiddag zelf mag je voor de reservering contant betalen aan de kassa.

 

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< August >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

24 Augustus: Grande Opening Mystiek Theater en NiXenMeer: 

—–     NiXTieK     —–

Zoals waarschijnlijk bij u bekend is, is NiXenMeeR (vroeger de Nix BBBluesclub) sinds 1 juni opgehouden te bestaan. Een groot gemis voor minimaal Enschede als muziekstad. Blij en trots kunnen wij (Henk en Hetty van het Mystiektheater en Chris en Ine van NixenMeeR) aankondigen dat we tot een mooi plan voor samenwerking zijn gekomen. Dat betekent dat de live muziek van NixenMeeR in het Mystiek Theater georganiseerd kan gaan worden.

We hebben een grote opening op 24 augustus as. Deze avond halen we alles uit de kast om er een fantastische avond van te maken. Er zullen meerdere acts zijn, die de veelzijdigheid van de nieuwe samenwerking zullen onderbouwen. We willen heel graag wat extra aandacht voor deze happening in de vorm van een artikel op websites, en in de krant, huis aan huis- bladen, wijkkrant, RTV Oost, etc. Het is tenslotte voor minimaal de stad Enschede erg belangrijk dat dit blijft bestaan. Laagdrempelig en in eigen beheer, zonder subsidies, dat is bijzonder! En van groot belang in een stad waar gestudeerd wordt op Artez, popacademie en Conservatorium.

Het programma:
Rodeo
Dit duo bestaat uit Lars Bekkenkamp uit Losser en Jesse Smit uit Enschede, twee Twentse jongens die doen wat ze het allermooist vinden: muziek maken. Hun muziekstijl wordt beinvloedt door country, blues, rock en americana. Ze laten zich ook inspireren door artiesten als The Eagles, Kevin Welch, Status Quo, Brad Paisley, Laurence Jones en nog veel meer.

The Ugly Twins
Erik ten Thij en Herbert Schluter doen wat ze leuk vinden en halen hun voldoening uit het maken van muziek. De naam is eigenlijk een grapje, ze zijn namelijk helemaal geen tweeling. Of de term “Ugly” op hen van toepassing is laten we aan de toeschouwer over. Het repertoire giert echt alle kanten op. The Ugly Twins is een akoestisch duo met een gevarieerd repertoire van blues, rock, Nederlandstalig en alles wat daar tussenin zit.

Living Room Heroes
De New Roots, Southern soul rock met New Orleans invloeden van Living Room Heroes heeft veel raakvlakken met artiesten als The Woodbrothers, The Black crowes, Tedeschi Trucks band en Dr John. Van klein en zoet naar opzwepend en energiek. Van rauw en vuil tot melodieus en virtuoos. Echt en intensief. Het Nijmeegse viertal bestaande uit Henri Zoetbrood, Marc van Hout, Björn van den Boom en Matthieu Cleijne debuteerde in 2016 met ‘Days well Spent’.

Josh Hoyer and Soul Colossal (USA)
De tijd is weer rijp voor soulmuziek. Ouderwetse soulmuziek, met veel swing en veel emotie. En dan komt een band als Josh Hoyer & Soul Colossal als geroepen. Deze band uit Lincoln, Nebraska, haalt de invloeden uit het rijke soul verleden met muziek die terug doet denken aan labels als Stax, Motown en Hi.
Zanger en toetsenist Josh Hoyer heeft een stem die ergens tussen Otis Redding, Solomon Burke en Percy Sledge in zit. Hij wordt bijgestaan door Mike Dee op saxofoon, James Fleege op basgitaar, Benjamin Kushner op gitaar en Larell Ware op drums. En deze band is een eenheid, colossal zeg maar. Niet een zanger met begeleidingsband maar een geolied groovend soulcollectief. Hun muziek komt live uitstekend uit de verf.

Zaal open 19.30 uur Aanvang 20.00 uur Entree € 10,-

Zondag 16 september: CRAZY SUNDAY met Santana en The Eagles (Tribute)

Carlos Santana Tribute

Deze tribute band is een show vol energie, sensationele acts. Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. Het optreden zit vol onverwachte acts en verrassende wendingen.

Zes krachtige stemmen die door de speakers schallen, een flinke dosis humor en de strakke presentatie zorgen er voor dat niemand stil kan blijven staan.

 

The Eagles Tribute

The Eagles Tribute is een muzikale vriendenclub die geniet van het samen muziek maken. Allen hebben een  muzikale geschiedenis in bands of orkesten.

Sinds 2015 hebben zij een gevarieerd repertoire van The Eagels. Zij brengen de muziek op verschillende locaties en omstandigheden ten gehore. Zij geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Het bijzondere van The Eagles Tribute is dat alles live gespeeld en wordt gezongen. Dus geen orkestbanden die meelopen. Daarnaast hebben zij een veelzijdigheid aan muziekinstrumenten met o.a. steelgitaar, mandoline en saxofoon.

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

 

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.