LIVEMUZIEK

Crazy Sunday

 

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday.

 

Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

 

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< February >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Zondag 25 februari: Nobo’s Blues Band en St. Johns Family

 

Nobo’s Blues Band 

 

 

Een bio is om lekker te maken, de programmeur en het publiek, maar het zegt zo weinig over een band. De Nobo’s zijn waarschijnlijk de enige band die geen geschreven en opgesmukte bio nodig hebben, ze zijn er gewoon! En dat al  zo’n 35 jaar. Een levende bio als het ware, een band die je gewoon mee moet maken om te proeven hoe NO-nonsens smaakt. Waar veel bands verzanden in setlijsten, uitdenken van te spelen repertoire, soundchecks en evenwicht in de band, plukken deze jongens gewoon aan de snaren.

 

Nonsens is ver te zoeken, geen eindeloos geouwehoer, geen zenuwen, geen opsmuk en geen standaard blues. Ze zijn gewoon anders, spelen uit een schijnbaar onuitputtelijk repertoire maar altijd vanuit het nog steeds hevig aanwezig zijnde Borrelende gevoel dat men blues noemt. Een uitgebreide bio met verwijzingen naar allerlei grootheden (namen welke er volgens “kenners” toe doen), in wiens geursporen ze hebben mogen volgen of voor hebben mogen gaan zul je hier niet aantreffen. NO-nonsens ! Spelen met of zonder gloeiende buizen, versterkt of lekker akoestisch het maakt niet uit. Als de Nobo’s trein eenmaal rolt dan zijn er geen haltes en is er zelfs geen eindstation. Als passagier kun je slechts meedenderen en je verwonderen over het aan je voorbij glijdende bluesdoordrongen muzikale landschap. De rit van je leven!

 

Maar bovenal is Nobo’s Blues Band a different kind of blues…..

 

 

St. Johns Family

 

 

Real Old Soul from the sixties!, daar staan de 12 muzikanten van de St. Johns Family graag voor op de bühne. Deze soulband is ontstaan in de jaren 60 in Enschede. Behalve uit de ritmesectie bestaat de St. Johns Family uit een 6-koppige blazerssectie en de beste soulzanger, een kruising tussen James Brown en Otis Redding. Met een overdosis enthousiasme en plezier neemt de band het soulminnend publiek mee naar de oude soul van Wilson Pickett, James Brown, Sam & Dave, Salomon Burke, Arthur Conley en Otis Redding.

 

Zondag 11 maart: Crazy Sunday met The Eagles Tribute Band en Santana Tribute Band

 

The Eagles Tribute Band
The Eagles Tribute is een muzikale vriendenclub die geniet van het samen muziek maken. Allen hebben een muzikale geschiedenis in verschillende bands of orkesten. Sinds 2015 hebben ze een gevarieerd repertoire van The Eagles. Ze brengen de muziek op verschillende locaties en omstandigheden ten gehore. Ze geven een eigen twist aan ieder nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.
Het bijzondere van de Eagles Tribute is dat alles live gespeeld en (in Close Harmonie) wordt gezongen, dus geen orkestbanden die meelopen. Daarnaast hebben ze een veelzijdigheid aan muziekinstrumenten, oa: steelgitaar, mandoline en saxofoon.
Santana Tribute Band
Carlos Santana Tribute Band is een show vol energie en sensationele acts (met soms een springende dansgroep). Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. Deze energie moet er uit! Het optreden zit vol met onverwachte acts en verrassende wendingen. 6 krachtige stemmen die door de speaker schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er voor dat niemand stil kan blijven staan. Entertainment op topniveau brengen door gedreven zangers, een zangeres en 8 muzikanten is elk optreden weer een must.

 

Zondag 25 maart: Johnny Bernhard Band & Jacky en Reunion Soul Band Y-sect

 

Johnny Bernhard Band & Jacky
Unieke samenwerking tussen meervoudig Country-awardwinners”Jacky en Johnny Bernhard”. Jacky (Jacqueline van der Griend) en een van Nederlands beste Country gitaristen Johnny Bernhard hebben de handen ineen geslagen en zullen vanaf komende zomer samen op diverse podia schitteren.

Een unieke samenwerking tussen deze 2 inmiddels gevestigde namen in het vak. Onder andere door de samenwerkingen met oa Waylon, Jan Smit, Jan Akkerman, Ruud Hermans, Ilse de Lange, John Jorgenson, Rob Crosby..

Jacky, 6-voudig awardwinning Country Zangeres, tekende een solocontract bij Vosound Records van Jan Smit, tourde met Jan Smit in zijn shows en trok later het land door met een country theatershow.

Ze deed mee aan The Voice Of Holland en trad op tijdens de Global Night in Nashville.

Haar debuutalbum “Living in a lovesong” behaalde een top 50 plaats in de Album Top100 en met single “I don’t want to” werd ze uitgeroepen tot Radio 2 Talent.

Gitarist Johnny, die door de DCMA meerdere malen werd verkozen tot

instrumentalist van het jaar, trad op in the Grand Ole Opry en CMA-Show in Nashville.

Recent is zijn eerste gitaar-album uitgebracht met zijn gitaarhelden Jan Akkerman en John Jorgenson. Getiteld ‘ Forever’!

En vanaf nu zijn deze 2 ‘die-hards in countrymusic’, samen met de Johnny Bernhard Band op het podium te zien!
Reunion Soul Band Y-sect

Y-Sect wordt in 1966 opgericht door drie vrienden die een gitaar hadden. Algauw wordt het idee geopperd om een bandje te beginnen en zo ontstaat Y-SECT als bleus en top 40 bandje, maar algauw wordt de soul muziek razend populair en bij  de band komen blazers en er ontstaat een ware soulband. De band bestaat dan uit Roy Gemser, Henk Breuring, Rudi Woudstra, Freddie vd Woude, Harry Swankhuizen, Gerrit Krabbenbos, Hans Paschold en Kees holter. Na 50 jaar komen we bij toeval weer met elkaar in contact en een reünie wordt gepland.

De zanger en toetsenman zijn intussen vervangen door zanger Herbert Schluter en toetsenist Sjoerd Schuitemaker. De band maakte furore in Enschede bij dancing Lucky Star, Boerderij Wesselerbrink en Haaksbergerstraat, Bamshoeve, dancing Schulz en alle clubhuizen. De band wordt wordt veel gevraagd in het hele land en ook in Duitsland.

We zijn druk bezig met het programma voor 2017/2018. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

 

Neem contact met ons op en wie weet zien we jouw act terug op ons mooie podium.