Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz door muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee.  Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren, contant betalen aan de kassa)

NiXtieK

In samenwerking met NixenMeer organiseren we een aantal keren per jaar een muziekmiddag of -avond. Let op; dit is een ander concept dan onze Crazy Sunday. We serveren hier geen buffet en de entreeprijs is anders. Wat wel een feit is, is dat de muziek waanzinnig is. De beste bands uit heel de wereld zullen hier hun performance geven waarbij het dak er af gaat…. Stuk voor stuk fijn en van bijzondere kwaliteit. En jij? Jij kunt er bij zijn natuurlijk!

Tijd en Entree: Is per optreden verschillend, dus houd de agenda in de gaten.

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< October >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Maandag 21 oktober: Nixtiek met Albert Cummings Band (USA)

De muzikale carrière van Albert Cummings hangt van toevalligheden aan elkaar. Omdat zijn handen te klein zijn voor de gitaar krijgt hij op 12 jarige leeftijd een banjo in zijn handen geduwd. Van zijn vader leert hij de eerste akkoorden en wordt hij een grote bluegrass fan.
Jaren gaan voorbij en Albert luistert naar de eerste platen van Stevie Ray Vaughan. Intussen werkt hij als timmerman in het aannemersbedrijf van zijn vader en lijkt het erop dat hij als 4e generatie het later zal overnemen. Als hij op een avond de tourbus van Stevie Ray Vaughan door de stad ziet rijden besluit hij naar het optreden te gaan. Dat optreden verandert zijn visie en als hij de zaal uit loopt, besluit hij de banjo aan de wilgen te hangen. Op 27-jarige leeftijd gaat hij met zijn vrouw naar de bruiloft van een vriend. De band, die er speelt, vraagt of hij een paar nummers mee wil spelen. En zo klimt Albert na enige aarzeling voor het eerst op een podium. Opnieuw een life-changer: hij weet nu dat dit is wat hij wil.
Samen met een gitarist die ook op het feest is, begint hij een bluesband en trekken ze van club naar club. Binnen een jaar verdienen ze tijdens een “open podium” avond een ticket voor de International Blues Challenge, wat vele deuren opent. Zo werkte Cummings samen met Double Trouble, de ritmesectie van Stevie Ray Vaughan. Ook stond hij op het podium met B.B. King, Johnny Winter en Buddy Guy. Blues wordt het beste live geserveerd, met een enthousiast publiek en een “killin’ band”. En dat is precies wat Albert Cummings doet. Hij is dit jaar voor het eerst te horen en te zien in Europa en ook nog eens in Eanske!

De entree bedraagt € 10,-

Aanvang: 20.30 uur (zaal open 20.00 uur)

Zondag 27 oktober: Crazy Sunday met Ransom en Highway

Ransom

Ransom staat garant voor stevige popnummers tot rustige ballades en bestaat uit Marty, Rene, Toon, Rob en Hermann. Dus heb je zin om met ons de dansvloer aan te vegen, kom dan naar deze geweldige Crazy Sunday!

Highway 61

Highway 61 staat sinds 1964 op de planken. Het is een Enschedese Blues Rock en close harmony band bestaande uit Gerrit Trip, Bert ter Brugge, Appie Timmer, Frank ter Riet en Cor Timmer.

Aanvang: 16.00 uur (zaal open 15.30 uur)  Einde: 20.00 uur
Entree: €7,50
Buffet: €7,50 (let op: reserveer tijdig!)

Zondag 3 november: Nixtiek met Al Holliday & The East Side Rhytm Band (USA)

……”With the muddy water in their veins – no doubt, come with their very own game!”….
Liefhebbers van tijdloze soul en R&B als Dr John, Sly & The Family Stone en Leon Russell opgelet! In een paar jaar tijd heeft muzikale wervelwind Al Holliday zich omhoog weten te werken als een rasentertainer in de soul, rhythm-and-blues en rock’n’roll-wereld. Al Holliday and The East Side Rhythm Band komen uit St. Louis, en dat hoor je in alles terug – de Mississippi Soul stroomt door hun aderen. Al’s rauwe stem doet veel mensen denken aan Randy Newman, Joe Cocker of Fats Domino. Of, zoals de Riverfront Times het zegt: “Listening to Al Holliday belt out his soul-revival tunes, you’d think he was a 65-year-old Motown renegade compelled to sing about hard times and funky women.” Hit it, Al!

Entree € 13,-

Aanvang: 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)

Zondag 17 november: Nixtiek met de Billy Walton Band

Niet alleen in de Verenigde Staten speelt The Billy Walton Band zalen plat met hun aansprekende blues, rock en soul getinte muziek, maar al jarenlang toeren zij door Engeland (inmiddels twintig trips achter de rug), Schotland, Ierland en vooral ook in Duitsland. In Nederland zijn hun gigs nog redelijk beperkt gebleven, maar daar komt na vandaag verandering in, let maar op! Alleen in Hoorn en Tilburg heeft Billy met zijn maten de podia betreden. In die live acts daar licht echt hun kracht. Een show van Billy Walton Band zal lang in je geheugen gegrift blijven.

De entree bedraagt €15,-

Aanvang: 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)

 

Zondag 24 november: Crazy Sunday met The Eagles en Santana

The Eagles Tribute

The Eagles Tribute is een muzikale vriendenclub die geniet van het samen muziek maken. Allen hebben een  muzikale geschiedenis in bands of orkesten. Sinds 2015 hebben zij een gevarieerd repertoire van The Eagels. Zij brengen de muziek op verschillende locaties en omstandigheden ten gehore. Zij geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Het bijzondere van The Eagles Tribute is dat alles live gespeeld en wordt gezongen. Dus geen orkestbanden die meelopen. Daarnaast hebben zij een veelzijdigheid aan muziekinstrumenten met o.a. steelgitaar, mandoline en saxofoon.

Carlos Santana Tribute

Deze tribute band is een show vol energie, sensationele acts. Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. Het optreden zit vol onverwachte acts en verrassende wendingen. Zes krachtige stemmen die door de speakers schallen, een flinke dosis humor en de strakke presentatie zorgen er voor dat niemand stil kan blijven staan.

Aanvang: 16.00 uur (zaal open 15.30 uur)  Einde: 20.00 uur
Entree: €7,50
Buffet: €7,50 (let op: reserveer tijdig!)

Vrijdag 13 december: Nixtiek met Wild Adriatic

Rock ‘n Soul waarop het lastig stilzitten is. Een scheurende gitaar, subliem baswerk en stuwende drums.

Wild Adriatic klinkt als Led Zeppelin op het Stax-label, Led Zeppelin-esque bluesrock, niks geen overbodige franjes, maar strakke drums en vette, gruizige gitaren, en, en ze nemen ook nog eens een blazerssectie mee!

De entree bedraagt €15,-

Aanvang: 20.45 uur (zaal open 20.00 uur)

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.