Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz door muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee.  Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren, contant betalen aan de kassa)

NiXtieK

In samenwerking met NixenMeer organiseren we een aantal keren per jaar een muziekmiddag of -avond. Let op; dit is een ander concept dan onze Crazy Sunday. We serveren hier geen buffet en de entreeprijs is anders. Wat wel een feit is, is dat de muziek waanzinnig is. De beste bands uit heel de wereld zullen hier hun performance geven waarbij het dak er af gaat…. Stuk voor stuk fijn en van bijzondere kwaliteit. En jij? Jij kunt er bij zijn natuurlijk!

Tijd en Entree: Is per optreden verschillend, dus houd de agenda in de gaten.

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< December >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Vrijdag 13 december: Collosal Street Jam (USA)

De basis van deze band komt voort uit Collosal Street Jam, een band die we hopelijk Mei volgend jaar mogen verwelkomen op ons podium.
Deze avond presenteren zij zich onder de naam Guns 4 Hire Acoustic en bestaat uit 3 vrienden die gewoon superveel lol hebben om muziek te maken + een prettige aanvulling uit ‘Ollandse gelederen. Onder de noemer American Jukebox Tour nemen ze ons vanavond mee op muzikale reis van de sixties tot heden.
Gene met z’n krachtige en rauwe stem, Sal op z’n afgeragde gitaar en tevens gezegend met een fijne zangstem en als speciale gast Kenny Dubman op gitaar en zang. Kenny speelde o.a. gitaar voor Ozzy Osbourne en het is zijn allereerste aanwezigheid in Europa!
Hoe dan ook, vanavond zal er 1 zijn van (her)kennen maar ook leren, maar bovenal, samen een muzikaal feestje bouwen.

Aanvang: 20.30 uur (zaal open 20.00 uur)

Entree: €10,-

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.