Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz door muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee.  Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren, contant betalen aan de kassa)

NiXtieK

In samenwerking met NixenMeer organiseren we een aantal keren per jaar een muziekmiddag of -avond. Let op; dit is een ander concept dan onze Crazy Sunday. We serveren hier geen buffet en de entreeprijs is anders. Wat wel een feit is, is dat de muziek waanzinnig is. De beste bands uit heel de wereld zullen hier hun performance geven waarbij het dak er af gaat…. Stuk voor stuk fijn en van bijzondere kwaliteit. En jij? Jij kunt er bij zijn natuurlijk!

Tijd en Entree: Is per optreden verschillend, dus houd de agenda in de gaten.

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< April >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Zondag 24 maart: NiXtieK met Ralph de Jongh XXL

Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn. Eentje die wij Hollanders van de koude grond bijna niet meer kennen.
De samenstelling kan wisselen, soms met blazers, soms met hammond, maar zijn band is altijd ijzersterk, en deze middag staat hij met zijn 6-mans formatie op ons podium: XXL !

‘Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt Ralph de Jongh de blues alsof hij ervoor geboren is: hartstochtelijk en met een groot gevoel voor drama.’ – Het Parool.

Entree: € 15,00    Aanvang: 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)

Reserveren: info@nixenmeer.nl

Zondag 31-03-2019 Crazy Sunday met Butterfly en Waggon

Butterfly

Butterfly bestaat sinds de late jaren zestig. Van schoolband op de Aloysius-ULO in Enschede tot vaste deelnemer aan de grote Textielbeatfeesten. De naam van de band is ontleend aan één van de mooiste Hollies elpees uit de sixties. Butterfly bestaat uit zeven muzikanten: Marcel Slot, Rob Huijsman: zang en gitaar, Ton Völker: zang, Dick Dijkstra: basgitaar en zang, Bert ten Boske: sologitaar, Chris Hofman: keyboard en zang en Fred Odink: drums.

Het zestiger jaren repertoire bestaat o.a. uit nummers van The Beatles, Shadows, Byrds en Golden Earrings, maar ook nieuwer werk van bijv. The Little River Band, Eagles en Alan Parsons Project behoort tot het repertoire. Het accent ligt op harmonieuze vocale nummers, hoewel de band ook zal verrassen een enkel instrumentaal juweeltje.

Waggon

Van oorsprong is de top 40 coverband opgericht in 1978 door 5 bandleden uit Enter en is ondanks wisseling van bandleden in de afgelopen jaren, de band (in de huidige samenstelling) nog steeds met veel plezier en enthousiasme muziek blijven maken. De oudste bandleden zijn de gebroeders Harrie & Wim Cox uit Enter.

Repertoire:

Pop, (Indo) Rock (& Roll), Soul, Funk & Disco, Reggae, Country Rock, Blues, Nederpop, Rock Classics.

Zaterdag 13 april: NiXtieK met Ruud Weber ft Lars Muller & Joel Purkass

Ruud Weber ft Lars Muller & Joel Purkess
De uit Enschede afkomstige Ruud Weber kennen we als zanger bassist van King of the World en Snowy White. Hij begeleide nationale en internationale artiesten als Matt Schofield, Jon Amor, Mick Taylor, David Gogo e.v.a. Hij werd tot drie maal toe verkozen tot “Best Blues Bassist” (2013, 2014, 2016) door the Dutch Blues Foundation. De Ruud Weber band komt in trio vorm samen met gitaarvirtuoos Lars Muller en de Canadese top drummer Joel Purkess. De roots en blues van de Ruud Weber band is sterk getypeerd door de karakteristieke gitaarsound van Lars Muller. De energieke show van Ruud Weber met een mix van vele roots stijlen staat voor absolute wereldklasse. De ervaring druipt er af bij dit trio!

Entree: € 10,00   Aanvang: 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)

Reserveren: info@nixenmeer.nl

Zondag 14 april Crazy Sunday met Santana en The Eagles

Santana

Deze tribute band is een show vol energie, sensationele acts. Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. Het optreden zit vol onverwachte acts en verrassende wendingen.

Zes krachtige stemmen die door de speakers schallen, een flinke dosis humor en de strakke presentatie zorgen er voor dat niemand stil kan blijven staan.

 

 

 

The Eagles

The Eagles Tribute is een muzikale vriendenclub die geniet van het samen muziek maken. Allen hebben een  muzikale geschiedenis in bands of orkesten.

Sinds 2015 hebben zij een gevarieerd repertoire van The Eagels. Zij brengen de muziek op verschillende locaties en omstandigheden ten gehore. Zij geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Het bijzondere van The Eagles Tribute is dat alles live gespeeld en wordt gezongen. Dus geen orkestbanden die meelopen. Daarnaast hebben zij een veelzijdigheid aan muziekinstrumenten met o.a. steelgitaar, mandoline en saxofoon.

Donderdag 2 mei: NiXtieK met Samantha Martin & Delta Sugar

Samantha Martin is een Canadese zangeres met een buitengewone kracht en diepgewortelde emotie. Als je naar Samantha luistert word je dadelijk geraakt door haar omvangrijk stemgeluid dat gedrenkt is in whisky en verwoest door sigaretten.

Ze slaagt er moeiteloos in om een oneindige reeks van emoties over te brengen, waardoor je het ene moment tranen in de ogen krijgt en het andere moment je ziel voelt opbeuren met gevoelens van hoop, verlangen en geloof. De teksten zijn doortastend en de harmonieën en arrangementen roepen het beste uit de soulklanken van Stax Records.

Drumster Dani Nash en bassist Darcy Yates zorgen voor de heerlijke groove waarop toetsenist Steve Marriner met uitmuntend toetsenwerk zijn stempel op de songs kan drukken. Het is een vocaal mengsel dat Delta Sugar produceert, namelijk pure, onvervalste neuron tintelende magie waarbij de som nog rijker is dan de al zielsmeltende delen.

Entree: € 15,00   Aanvang: 20.45 uur (zaal open: 20.00 uur)

Reserveren: info@nixenmeer.nl

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.