Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz door muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee.  Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren, contant betalen aan de kassa)

NiXtieK

In samenwerking met NixenMeer organiseren we een aantal keren per jaar een muziekmiddag of -avond. Let op; dit is een ander concept dan onze Crazy Sunday. We serveren hier geen buffet en de entreeprijs is anders. Wat wel een feit is, is dat de muziek waanzinnig is. De beste bands uit heel de wereld zullen hier hun performance geven waarbij het dak er af gaat…. Stuk voor stuk fijn en van bijzondere kwaliteit. En jij? Jij kunt er bij zijn natuurlijk!

Tijd en Entree: Is per optreden verschillend, dus houd de agenda in de gaten.

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< August >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Zondag 13 oktober: Nixdtiek met Them Dirty Roses

Geboren en getogen in Alabama, deze jongens zijn net zo zuidelijk als waar ze vandaan komen. De broers James en Frank Ford vormen samen met hun vrienden Andrew Davis en Ben Crain de zuidelijke rockband die bekend staat als Them Dirty Roses. Allen leven allemaal onder één dak, Them Dirty Roses is een levend voorbeeld van de typische rock and roll American Dream. Hun liveshow vraagt om een shot whisky!

De entree bedraagt € 15,-

Aanvang: 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)

Zondag 17 november: Billy Walton Band

Niet alleen in de Verenigde Staten speelt The Billy Walton Band zalen plat met hun aansprekende blues, rock en soul getinte muziek, maar al jarenlang toeren zij door Engeland (inmiddels twintig trips achter de rug), Schotland, Ierland en vooral ook in Duitsland. In Nederland zijn hun gigs nog redelijk beperkt gebleven, maar daar komt na vandaag verandering in, let maar op! Alleen in Hoorn en Tilburg heeft Billy met zijn maten de podia betreden. In die live acts daar licht echt hun kracht. Een show van Billy Walton Band zal lang in je geheugen gegrift blijven.

De entree bedraagt €15,-

Aanvang: 15.30 uur (zaal open 15.00 uur)

 

Vrijdag 13 december: Nixtiek met Wild Adriatic

Rock ‘n Soul waarop het lastig stilzitten is. Een scheurende gitaar, subliem baswerk en stuwende drums.

Wild Adriatic klinkt als Led Zeppelin op het Stax-label, Led Zeppelin-esque bluesrock, niks geen overbodige franjes, maar strakke drums en vette, gruizige gitaren, en, en ze nemen ook nog eens een blazerssectie mee!

De entree bedraagt €15,-

Aanvang: 20.45 uur (zaal open 20.00 uur)

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.