LIVEMUZIEK

Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday.

Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren)

Let op: Op de muziekmiddag zelf mag je voor de reservering contant betalen aan de kassa.

 

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< April >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

 

*** Aankondiging ***

NixenMeeR stopt met ingang van 1 mei a.s., maar we hebben goed nieuws!

Na een aantal fijne gesprekken zijn we heel blij te kunnen vertellen dat we tot een samenwerking zijn gekomen. Dit houdt in dat we met Chris en Ine van NixenMeeR een aantal mooie concerten per jaar in ons mooie theater  zullen organiseren.

We starten op vrijdag 24 augustus 2018. De opzet van die avond wordt een ware belevenis en een prachtig feest met veel muziek en als “klapper” een prachtig concert van een Amerikaanse band  (Blues, Funk en Soul). De naam van de band blijft nog even geheim…

Zet de datum vast in de agenda.

Onze websites worden aan elkaar gelinked; op die manier kan een ieder op de hoogte blijven van alles wat er wordt georganiseerd.

Verdere informatie volgt binnenkort!

CRAZY SUNDAY met The John Cornwill Band en Ransom

The John Cornwill Band

 Na vertrek uit de PR Bluesband, omstreeks eind 2006, besloten John en Will  een nieuwe band te beginnen. Corn, ook een ‘oud-sologitari st’, uit voornoemde band doet mee. Hennie werd als zanger de vierde man van the John Cornwill Band. Vijf jaar en vele optredens later vonden Corn en Hennie dat het genoeg was  en besloten de band  te verlaten. John en Will gingen op zoek naar een andere zanger/gitarist en vonden in John Cline een geschikte man en een muzikale duizendpoot. Een jaar later besluit John Cline de band te verlaten.  John en Will gingen opnieuw op zoek naar een geschikte zanger.

Eind 2013 kwam John van Aart met strot en gitaarspel  The John Cornwill band completeren  als ‘Sir John Cornwill’. Dit betekende tevens de comeback van ‘Corn’.  Door zijn unieke stemgeluid, zinderende solo’s, onvergetelijke “Retro-Classics’  wordt de Blues steeds leuker.  Zoals de band zegt; ‘Blues met ballen’ en Knallen met die ballen’!!

 

Ransom

Ransom staat garant voor stevige popnummers tot rustige ballades en bestaat uit Marty, Rene, Toon, Rob en Hermann. Dus heb je zin om met ons de dansvloer aan te vegen, kom dan naar deze geweldige Crazy Sunday!

 

We zijn druk bezig met het programma voor 2017/2018. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

 

Neem contact met ons op en wie weet zien we jouw act terug op ons mooie podium.