Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday.

Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren)

Let op: Op de muziekmiddag zelf mag je voor de reservering contant betalen aan de kassa.

 

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< February >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Zondag 24-02-2019 Crazy Sunday met The Ugly Twins en Bluespam

The Ugly Twins

The Ugly Twins zijn een dynamisch akoestisch duo. Wij verzorgen een middag of avond (dagdeel) boordevol bekende en minder bekende aansprekende songs. Met boordevol bedoelen wij dat we veel spelen en weinig pauze nemen, tenzij de gelegenheid anders van ons verlangd. Op een attractieve en laagdrempelige wijze spelen wij songs die uitnodigen om mee te deinen en te zingen.  Met een repertoire dat inmiddels uit ruim 60 pakkende compacte songs bestaat, nemen we het publiek mee op een muzikale reis. Soms een “feest der herkenning”, dan weer een ontdekking van een onbekend “pareltje” uit de singer song-writer wereld. Een repertoire waar overigens geen pijl op te trekken valt. De keuze van nummers en genre vliegt van golden oldies naar (ook Nederlandstalige) pop en van Bob Marley naar oude blues classics. Aan bod komen onder anderen nummers van; Bruce Springsteen, Otis Redding, INXS, Eric Clapton, CCR, the Golden Earring, George Michael, Louis Jordan, and many, many more…. Als we al getypeerd kunnen worden, noem ons dan een “Top 2000” band. Wij spelen akoestisch, maar wel versterkt zodat wij duidelijk hoorbaar zijn, zonder luid of dominant aanwezig te zijn. De mensen om ons heen kunnen gewoon hun gesprekken blijven voeren.

Bluespam

De 4-koppige band Bleuspam bestaat nu zo’n 10 jaar. Drummer Frank Boestfleisch heeft reeds met de bands Ritchie Arndt & The Buenatics, Gregs Bleusnight Band en Bleus Compagny op vele internationale Bluespodia gegrooved! Deze ervaren muzikanten weten hoe je met een mix van Blues, Rock, Funck en Soul de zaal op z‘n kop zet.

Zondag 17-03-2019 Crazy Sunday met Ransom en Million Miles

Ransom

Ransom staat garant voor stevige popnummers tot rustige ballades en bestaat uit Marty, Rene, Toon, Rob en Hermann. Dus heb je zin om met ons de dansvloer aan te vegen, kom dan naar deze geweldige Crazy Sunday!

 

 

 

 

 

Million Miles

Bestaande uit 6 mega enthousiaste en ervaren muzikanten. Vanaf de eerste aftik in de repetitieruimte was er zowel op muzikaal als sociaal vlak gelijk een enorme klik.

Het plezier straalt er dan ook vanaf wanneer zij op het podium staan.
In mei van dit jaar zijn deze kanjers bij elkaar gekomen om een swingend muzikaal programma in elkaar te zetten. Op hun eigen unieke wijze zullen zij rock/pop muziek uit de jaren 80/90 ten gehore brengen.

 

Zondag 24 maart: NiXtieK met Ralph de Jongh XXL

Ralph de Jongh is een sensatie in de hedendaagse Nederlandse muziekscene. Niet alleen om te horen, maar ook om te zien. Zijn lijf en leden worden ook de muziek als hij ze speelt. Hij speelt geen muziek maar wordt muziek en het publiek is getuige van een niet aflatende, verbazingwekkende energie die uit al zijn poriën stroomt als hij optreedt. En die energie resulteert elke keer weer in een geweldig bluesfestijn. Eentje die wij Hollanders van de koude grond bijna niet meer kennen.
De samenstelling kan wisselen, soms met blazers, soms met hammond, maar zijn band is altijd ijzersterk, en deze middag staat hij met zijn 6-mans formatie op ons podium: XXL !

‘Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt Ralph de Jongh de blues alsof hij ervoor geboren is: hartstochtelijk en met een groot gevoel voor drama.’ – Het Parool.

Donderdag 2 mei: NiXtieK met Samantha Martin & Delta Sugar

Samantha Martin is een Canadese zangeres met een buitengewone kracht en diepgewortelde emotie. Als je naar Samantha luistert word je dadelijk geraakt door haar omvangrijk stemgeluid dat gedrenkt is in whisky en verwoest door sigaretten.

Ze slaagt er moeiteloos in om een oneindige reeks van emoties over te brengen, waardoor je het ene moment tranen in de ogen krijgt en het andere moment je ziel voelt opbeuren met gevoelens van hoop, verlangen en geloof. De teksten zijn doortastend en de harmonieën en arrangementen roepen het beste uit de soulklanken van Stax Records.

Drumster Dani Nash en bassist Darcy Yates zorgen voor de heerlijke groove waarop toetsenist Steve Marriner met uitmuntend toetsenwerk zijn stempel op de songs kan drukken. Het is een vocaal mengsel dat Delta Sugar produceert, namelijk pure, onvervalste neuron tintelende magie waarbij de som nog rijker is dan de al zielsmeltende delen.

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.