LIVEMUZIEK

Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday.

Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren)

Let op: Op de muziekmiddag zelf mag je voor de reservering contant betalen aan de kassa.

 

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< June >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

 

*** Aankondiging ***

NixenMeeR stopt met ingang van 1 mei a.s., maar we hebben goed nieuws!

Na een aantal fijne gesprekken zijn we heel blij te kunnen vertellen dat we tot een samenwerking zijn gekomen. Dit houdt in dat we met Chris en Ine van NixenMeeR een aantal mooie concerten per jaar in ons mooie theater  zullen organiseren.

We starten op vrijdag 24 augustus 2018. De opzet van die avond wordt een ware belevenis en een prachtig feest met veel muziek en als “klapper” een prachtig concert van een Amerikaanse band  (Blues, Funk en Soul). De naam van de band blijft nog even geheim…

Zet de datum vast in de agenda.

Onze websites worden aan elkaar gelinked; op die manier kan een ieder op de hoogte blijven van alles wat er wordt georganiseerd.

Verdere informatie volgt binnenkort!

CRAZY SUNDAY  24 juni:  FunkontheRocks en Johnny Bernhard Band

FunckontheRocks

De vijfkoppige band Funk on the Rocks speelt een mix van ‘Funk’ & ‘Rock!’ Gewoon Strak & Puur. Repertoire van o.a.: Jamiroquai, Sass Jordan, Prince, Brand New Heavies, Living Color, Chaka Khan, Paolo Mendonca, Bill Withers, Mothers Finest, Hall & Oates, Toto, Joss Stone, Michael McDonald, Stevie Wonder etc.

 

 

 

Johnny Bernhard Band 

In de jaren ’90 staat Bernhard op de grootste country festivals ter wereld, speelt hij met diverse countrybands en bekende artiesten en is hij een veelgevraagd sessiemuzikant. Hij heeft talloze reclamespots ingespeeld en neemt hij als gastmuzikant cd’s op met allerlei grote artiesten. Gitarist John Jorgenson is zijn derde en grote gitaarheld.

 

CRAZY SUNDAY met Santana en The Eagles (Tribute)

Carlos Santana Tribute

Deze tribute band is een show vol energie, sensationele acts. Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. Het optreden zit vol onverwachte acts en verrassende wendingen.

Zes krachtige stemmen die door de speakers schallen, een flinke dosis humor en de strakke presentatie zorgen er voor dat niemand stil kan blijven staan.

 

The Eagles Tribute

The Eagles Tribute is een muzikale vriendenclub die geniet van het samen muziek maken. Allen hebben een  muzikale geschiedenis in bands of orkesten.

Sinds 2015 hebben zij een gevarieerd repertoire van The Eagels. Zij brengen de muziek op verschillende locaties en omstandigheden ten gehore. Zij geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Het bijzondere van The Eagles Tribute is dat alles live gespeeld en wordt gezongen. Dus geen orkestbanden die meelopen. Daarnaast hebben zij een veelzijdigheid aan muziekinstrumenten met o.a. steelgitaar, mandoline en saxofoon.

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

 

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.