Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz door muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Kom alleen, of neem je vriend, vriendin, buurman, nicht, neef, oom, tante… ach, neem ze allemaal maar mee.  Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Maar let op: wil je een vorkje mee prikken dan reserveer tijdig. Dus houd ons programma in de gaten.

Entree : € 7,50 (vol is vol, dus reserveer tijdig)

Buffet  : € 7,50 (vooraf graag reserveren, contant betalen aan de kassa)

NiXtieK

In samenwerking met NixenMeer organiseren we een aantal keren per jaar een muziekmiddag of -avond. Let op; dit is een ander concept dan onze Crazy Sunday. We serveren hier geen buffet en de entreeprijs is anders. Wat wel een feit is, is dat de muziek waanzinnig is. De beste bands uit heel de wereld zullen hier hun performance geven waarbij het dak er af gaat…. Stuk voor stuk fijn en van bijzondere kwaliteit. En jij? Jij kunt er bij zijn natuurlijk!

Tijd en Entree: Is per optreden verschillend, dus houd de agenda in de gaten.

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail
Agenda Overzicht
< June >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Zondag 19 mei: Grand Finale (UITVERKOCHT!!)

19 mei is het zover! Maar liefst 5 bands spelen dan op ons benefietconcert, ‘Grand Finale’. Een van de fantastische bands is Skin Deep.

Deze bluesrock formatie voert het publiek, onder aanvoering van frontman Willy Gout, door een uniek
gekozen en powerfull, bij vlagen funky bluesrock repertoire. Ze spelen nummers van o.a. Joe Bonamassa, Storyville, Paulo Mendonça, Popa Chubby en John Mayall.

Kom genieten van de unieke bluesvoice van Willy Gout, de meeslepende gitaarsolo’s van Frank ter Riet, het subtiele en treffende gitaarspel van Andy Kepel, de melodische en strakke stijl van bassist Henry Wilmink en het dynamische en ritmische spel van drummer Herman Cousijnsen.

De entree bedraagt € 10,-

Aanvang: 16.00 uur tot 23.00 uur

Zondag 16 juni: Surpriseparty

Deze middag geven wij een korte impressie van al onze shows.  Het wordt een spektakel van theater, zang en niet te vergeten dans. Tevens zal ons wereldberoemd horrorlabyrint nog een keer in volle glorie schitteren in ons oude maar nog steeds mooie Mystiek Theater. We maken er verder geen woorden meer aan vuil, laat je gewoon verrassen!!

Van het aanschouwen van al dit entertainment gaat je buik natuurlijk rammelen. Daarom is er ook weer een overheerlijk buffet. Maar let op; reserveer dit tijdig!

Entree: €10,-   /   Buffet € 10,-

Aanvang: 16.00 uur tot ongeveer 20.00 uur

Reserveren kan via de button ‘boeken’ op bovenstaande agenda.

We zijn druk bezig met het programma voor 2018/2019. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we je terug op ons mooie podium.