Nieuwjaarsborrel met je bedrijf? Reserveer nu!

Mystiek Theater, voor een onvergetelijke nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsborrel bij Mystiek TheaterNog geen concrete plannen voor een nieuwjaarsborrel met je bedrijf of collega’s? Voor de leukste en meest onvergetelijke borrel ga je naar het Mystiek Theater!

Alles is mogelijk, en we denken graag met je mee. Wil je komen borrelen met of zonder hapjes en buffet? Met zelf gekozen muziek, of moeten wij dit voor je regelen? Van een liveband tot een DJ, niet is ons te gek. Ook kun je de nieuwjaarsborrel natuurlijk combineren met theater; onze typetjes trekken ook in 2017 graag hun horroroutfit voor je uit de kast.

Kortom: omlijst je nieuwjaarsborrel met zoveel entertainment als je wilt (theater, muziek, eten & drinken). Wil je zeker zijn van een plekje in onze agenda? Reserveer dan nu via het reserveringsformulier en geef ons je wensen door. Bellen kan natuurlijk ook: 0624589331

Kerstspecial

Op 16, 17 en 18 december staat het Mystiek Theater weer helemaal garant voor een waanzinnige kerstsfeer. Wilt u als werkgever een onvergetelijk kerstfeest voor uw medewerkers organiseren, maar u heeft nog geen idee hoe, wat en waar?? Wij kunnen uw kerstfeest volledig op maat naar uw eigen wensen organiseren. Theater, live muziek, een DJ. een overheerlijk buffet… het is allemaal mogelijk. In ieder geval is het zeker dat hier nog lang over nagepraat wordt bij u op de werkvloer…

Bent u geïnteresseerd omdat u er dit jaar echt iets bijzonders van wilt maken, bel dan naar 06-24589331 en laat u verder informeren.

 

Spannend en compleet bedrijfsfeest in Twente

 

Durf jij een ander soort bedrijfsfeest aan? Kom dan naar het Mystiek Theater Enschede en houd je hart vast, want ons bedrijfsfeest is onvergetelijk spannend! Ontdek het samen met jouw collega’s tijdens onze dinnershows, of stel je eigen bedrijfsfeest samen.

 

Eigen bedrijfsuitje samenstellen

 

Je bedrijfsuitje zelf samenstellen? Dat kan bij ons! Wij bieden een warm aangeklede balzaal, een circustent of een gezellige bar als decor. Zijn er wensen op het gebied van hapjes en drankjes of heb je suggesties over de inhoud van het buffet? Of wil je een DJ, band of discofeest? Geen probleem, wij doen er alles aan het uitje zo goed mogelijk af te stemmen op jouw wensen en behoeften! Opper een idee over de invulling van het programma, of laat het juist geheel over aan het ons. Kom gerust eens langs en ontdek waarom het Mystiek Theater de ideale plek is voor het meest onvergetelijke bedrijfsuitje in Twente!

 

Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.


DINNERSHOW ALS AFWISSELEND BEDRIJFSFEEST

 

Je bedrijfsfeest wordt onvergetelijk met de compleet verzorgde shows van het Mystiek Theater: veel entertainment, onbeperkt eten en drinken en een hoop gezelligheid zullen zorgen voor een zinderende topavond! Een compleet verzorgde avond uit, van 20.00u tot 24.00u, met het hele bedrijf of een groep collega’s,

voor slechts €49,50 p.p.

 

>> Bekijk de shows en boek die onvergetelijke avond <<


Je collega’s overhalen?

 

Lijkt het je wel wat om je bedrijfsfeest in Mystiek Theater te houden? Deel deze pagina via onderstaande buttons en overtuig je baas of collega’s.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail 

MOORDSPEL ALS TEAMBUILDING

 

Hoe strategisch werkt jouw team? Net als binnen een bedrijf helpt het ook tijdens deze avond om een strategie te hebben, te onderhandelen en goed samen te werken. Bewaar bijvoorbeeld fiches om extra tips te kopen. Maar pas op! Giovanni ziet alles, ook de fiches, en ondermijnt misschien wel de teambuilding van je bedrijfsuitje…

 

Teambuilding-bedrijfsuitje met extra’s

 

Breid jouw teambuilding uit met verschillende extra opties:

  • Rijkelijk buffet, voor- of achteraf
  • Dj en disco
  • Band en disco
  • Andere wensen

Je kunt direct boeken

 

Wil je graag met je bedrijf naar het Mystiek Theater komen? Je kan direct reserveren tot maximaal 200 personen. Een complete avond uit inclusief eten en drinken voor maar €49,50 per persoon!

Offerte aanvragen

 

Wil je de zaal huren voor een feest? Vul dan het offerteformulier in. Wensen en behoeftes kan je direct aangeven, waarop wij je een op maat gemaakte offerte zullen toesturen.