Ons aanbod

 

Mystiek Theater: een unieke feestlocatie in Enschede, Overijssel

 

Op zoek naar de mooiste locatie voor groepsfeesten en groepsuitjes in Twente? Het Mystiek Theater biedt volop mogelijkheden. Boek één van onze all-in dinershows en je hoeft zelf niks te regelen, behalve het uitnodigen van je vrienden, familie of medewerkers. Onze dinershows zijn geheel verzorgd en avondvullend.

 

Onze avondvullende dinershows beginnen doorgaans om 20:00u (19:50u inloop) en kosten €49,50 per persoon (inclusief drank en warm en koud buffet).

 

Benieuwd of je het maximale kunt halen uit je team van collega’s? Ga de strijd met elkaar aan tijdens een bloedstollende teambuilding activiteit.

 

Ook voor het zelf samenstellen van je feest zijn de zalen van het Mystiek Theater uitermate geschikt. We denken graag mee met je wensen. Geen zin in een griezelige show, maar wel dol op muziek? Dan zijn de live optredens, van zowel binnen- als buitenlandse artiesten, echt iets voor jou.

 

 

Ben je enthousiast over ons aanbod? Laat het je vrienden weten door deze pagina te delen:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

All inclusive dinnershows

Heb jij stalen zenuwen en houd je van lekker dineren? Dan mag je één van onze onze all-in dinnershows niet missen. Neem je vrienden of familie mee, of kom griezelen met collega’s. Je hebt de keuze uit verschillende shows die je niet snel zult vergeten. Ontdek welke het beste aansluit bij jouw groep, als je durft.

 

 

 

COMPLETE AVOND INCL. DRANK, KOUD EN WARM BUFFET €49,50 P.P.

 

 

 

Lees meer of

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest organiseren? Reserveer één van onze all-in dinnershows, of huur een zaal in het Mystiek Theater en laat ons weten hoe je het feest wilt inrichten. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt. We denken graag met je mee om ervoor te zorgen dat jij en je collega’s een onvergetelijke middag of avond beleven. Van een bedrijfsborrel tot een uitgebreid feest, alles is mogelijk.

 

 

 

Lees meer of bespreek met ons je wensen en mogelijkheden.

Teambuilding

Je baas, team, of collega’s op de proef stellen? Ontrafel samen complotten tijdens het teambuilding bedrijfsuitje. Ontdek of je baas de spanning aan kan, of hoe goed je voetbalelftal buiten het voetbalveld op elkaar is ingespeeld. Werk samen, leer elkaar nog beter kennen, en kom erachter of die ene collega echt zo’n lefgozer is.

 

Lees meer of

Live muziek

Muziekliefhebber en zin om te genieten van een live optreden? Kom dan naar Mystiek Music Club. Hier beleef je regelmatig een middag of avond vol muziek door de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. De genres en ons programma zijn zeer divers, dus bekijk onze agenda en ontdek of er ook iets voor jou bij zit.

Zaal huren

 

 

Wil je een vrijgezellenfeest organiseren of je bruiloft bij het Mystiek Theater vieren? Bij ons is alles mogelijk. Laat ons weten wat je wensen zijn, en we zorgen samen voor een onvergetelijk feest waar iedereen over napraat. Ook voor vergaderingen of presentaties kun je bij ons een zaal boeken. Maak een afspraak of kom een kijkje nemen.

 

Lees meer of