MUZIEK

MUZIKAAL GENIETEN

 

Genieten van moderne, wereldse of swingende livemuziek? Kom dan naar Mystiek Music Club. Hier vind je regelmatig een middag of avond vol met swingende muziek door de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland.

Agenda Overzicht
< January >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Single First; Golden Years Event (2 juli)

Ben je single en vind je het leuk om lekker te swingen op goede muziek?? Dan is deze avond van jou. Een avondvullend programma met live-acts en dance music (disco-soul en dance classics) van de DJ. De dansvloer is er klaar voor, jij ook? Single First betekent dat ‘singles’ voorrang krijgen bij de kaartverkoop.

De happening duurt van 21.00 tot 02.00 uur.

Entree € 12,50

Kaarten kunt u bestellen via: www.ticketkantoor.nl of zijn verkrijgbaar bij Zonnestudio Sunlounge aan de Deurningerstraat in Enschede.

 

Wee mij! – droeve liedjes van De Kift (23 juni)

Tranen in het bier en melancholisch meebrullen met Wee Mij! Het belooft een gegarandeerd treurige aangelegenheid te worden: De Kift speelt zijn droevigste liedjes in intieme setting, in Mystiek Theater Enschede. Hoewel De Kift vooral bekendstaat om de energieke optredens, met veel muzikanten op het podium en een sterke blazerssectie, zijn er een heleboel droevige liedjes van De Kift te noemen. Sinds het tweede album Krankenhaus (1993) stelt de band zijn liedteksten samen uit zorgvuldig geselecteerde fragmenten uit de wereldliteratuur. Hiervoor worden onder meer teksten van auteurs als Jan Arends, Venedikt Jerofejev, Boris Ryzji, Wolfgang Borger en Anna Achmatova gebruikt. Dit levert voldoende droefenis en tragedie op voor een avondvullend programma. “Muziek vol weemoed. Muziek waarvan tranen in je ogen schieten of een grijns op je gezicht verschijnt” zoals Volkskrant-journalist Bert Wagendorp het treffend omschrijft.
Op 23 juni strijkt De Kift neer in Enschede. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd bij Mystiek Theater (€12, studenten €10) of aan de deur worden gekocht. Deuren open om 19:30 uur. Inclusief voorprogramma.

 

Fotogalerij