LIVEMUZIEK

Crazy Sunday

Ben je een muziekliefhebber? Iedere eerste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday.

Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen. Ons programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vrienden en mede muziekliefhebbers mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Dus houd ons programma in de gaten.

Zin in een gezellige muziekmiddag? Nodig ook je vrienden of volgers uit en deel deze pagina:Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail

Agenda Overzicht
< November >

Op niet vertoonde data is het ook mogelijk een show te boeken!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden >

Zondag 26 november: Johnny Teardrop & The Tissues en Indeeds

Johnny Teardrop & The Tissues

Deze band heeft zich in de afgelopen jaren gemanifesteerd als een band die bekend staat om z’n swingende up-tempo nummers, afgewisseld met prachtige ballads.

Het repertoire van Johnny Teardrop & The Tissues bestaat uit covers, variërend van Rythm & Blues tot Soul. De fantastische zanger en performer Henk ter Grote wordt begeleidt door vier zeer professionele muzikanten die hun sporen in het circuit ruimschoots hebben verdiend. Deze band weet elk optreden opnieuw zijn uitstekende live reputatie waar te maken.

Indeeds

Halverwege de zestiger jaren zochten Henny Schiphauwer en Jan le Loux ( nu voorzitter Textielbeat) een drummer om samen een bandje te beginnen. Op een zaterdagmiddag werd er een afspraak gepland met een zekere Herman Cousijnsen die was voorgesteld via een vriend. De eerste indruk was al direct goed want de haarlengte van Herman had al het niveau van de lengte van groepen als Q65 en Outsiders.
De Indeeds was een feit. Met allerlei hulpmiddelen werd hard aan het imago gewerkt. Broeken en overhemden werden ingenaaid en stickers en foto´s driftig verspreid.
Het eerste optreden van The Indeeds vond plaats op 04 Maart 1967. Daarvoor werd er flink gereperteerd in de slaapkamer aan de Minkmaatstraat. Inmiddels was Anne Nijboer en iets later Hans Trentelman van de partij. Het repertoire bestond uit nummers van Them, John Mayall , Cuby, Q65 en Outsiders.
Zelfs een heuse Manager ontbrak niet. Eerst Jan v.d. Wetering en later, een Duitser, genaamd Günter Dieker.
Hoogtepunten zijn een eerste prijs op een talentenjacht ten behoeve van 100-jaar Metaalstad te Hengelo. Een optreden in Vierhouten (Gld), op een van de grootste campings indertijd, mag tevens als een bijzondere ervaring worden beschouwd. De muzikale kunsten vertonen voor een westers publiek is toch weer wat anders dan spelen in het clubhuiscircuit in Enschede.

Zondag 28 januari: Butterfly en Million Miles

Butterfly

Butterfly bestaat sinds de late jaren zestig. Deze 7-koppige band is van schoolband op de Aloysius-ULO in Enschede tot vaste deelnemer aan de grote Textielbeat feesten geworden. Het zestiger jaren repertoire bestaat uit nummers van o.a. The Beach Boys, The Beatles, The Shadows, Byrds en Golden Earring. Het accent bij Butterfly ligt op harmonieuze vocale nummers, hoewel de band ook zal verrassen met enkele songs uit latere decennia.

Million Miles

Bestaande uit 6 mega enthousiaste en ervaren muzikanten. Vanaf de eerste aftik in de repetitieruimte was er zowel op muzikaal als sociaal vlak gelijk een enorme klik. Het plezier straalt er dan ook vanaf wanneer zij op het podium staan.
In mei van dit jaar zijn deze kanjers bij elkaar gekomen om een swingend muzikaal programma in elkaar te zetten. Op hun eigen unieke wijze zullen zij rock/pop muziek uit de jaren 80/90 ten gehore brengen.

 

We zijn druk bezig met het programma voor 2017/2018. Organiseer je concerten, heb je een interessant concept i.v.m. livemuziek of wil je met je band spelen in Mystiek Theater?

Neem contact met ons op en wie weet zien we jouw act terug op ons mooie podium.